Abonneren op Apple TV-kanalen in de Apple TV-app

Met de Apple TV-app kunt u zich abonneren op alleen de kanalen die u wilt kijken, zonder apps te downloaden. U kunt materiaal van uw abonnement direct in de Apple TV-app bekijken, op aanvraag1 en op al uw apparaten.

Zoek naar een kanaal in de Apple TV-app om films, programma's en ander materiaal te zien dat u met een abonnement kunt kijken. Prijzen variëren per kanaal. U ziet informatie over de proefperiode, maandelijkse kosten en voorwaarden voor verlenging voordat u uw abonnement bevestigt. Naast abonnementen op Apple TV-kanalen kunt u een abonnement nemen op Apple TV+ en kijken naar originele verhalen van de meest creatieve geesten in de tv- en filmindustrie.

Open de Apple TV-app om u nu te abonneren.

De beschikbaarheid van de Apple TV-app en Apple TV-kanalen kan per land of regio verschillen. Lees meer over wat er in uw land of regio beschikbaar is.

Abonneren op Apple TV-kanalen

1. Open de Apple TV-app.
  2. Ga naar 'Kijk nu'.
  3. Scrol omlaag naar 'Kanalen'.
  4. Zoek een kanaal en open het.
  5. Kies de knop 'Abonneer' of 'Probeer gratis'.
  6. Voer uw Apple ID en wachtwoord in om een abonnement op het kanaal te kopen. Apple ID vergeten?

Apple TV-kanalen bekijken in de Apple TV-app

1. Open de Apple TV-app.
  2. Ga naar 'Kijk nu'.
  3. Scrol omlaag naar 'Mijn kanalen'.
  4. Open het kanaal om materiaal van uw kanaalabonnement te streamen2 in de Apple TV-app, zonder dat u de app van het kanaal hoeft te downloaden.
  1. U kunt al het materiaal op aanvraag en zonder advertenties bekijken. Sommige apparaten die de Apple TV-app ondersteunen, bieden mogelijk geen Apple TV-kanalen. Bepaalde on-demand programma's van sommige kanalen kunnen reclameonderbrekingen bevatten. Op sommige kanalen kunt u mogelijk ook live-televisie (eventueel met reclame) streamen. Voor kanalen waarmee u live-televisie kunt kijken in de Apple TV-app, moet mogelijk 'Locatievoorzieningen' op uw apparaat zijn ingeschakeld.
  2. Wanneer u internationaal reist, kunt u mogelijk materiaal van bepaalde kanalen niet streamen. Download de films of programma's die u wilt kijken voordat u uw huidige land of regio verlaat.

Informatie over producten die niet door Apple zijn gemaakt of externe websites die niet door Apple worden beheerd of getest, wordt verstrekt zonder aanbeveling of goedkeuring. Apple aanvaardt geen aansprakelijkheid wat betreft de keuze, de prestaties of het gebruik van websites of producten van derden. Apple doet geen enkele toezegging met betrekking tot de juistheid of de betrouwbaarheid van websites van derden. Neem contact op met de leverancier voor meer informatie.