Abonneren op Apple TV-kanalen in de Apple TV-app

Met de Apple TV-app kunt u zich abonneren op alleen de kanalen die u wilt kijken, zonder apps te downloaden. U kunt materiaal van uw abonnement direct in de Apple TV-app bekijken, op aanvraag1 en op al uw apparaten.

Zoek naar een kanaal in de Apple TV-app om films, programma's en ander materiaal te zien dat u met een abonnement kunt kijken. Prijzen variëren per kanaal. U kunt informatie over de proefperiode, de maandelijkse kosten en de voorwaarden voor verlenging bekijken voordat u uw abonnement bevestigt. Naast abonnementen op Apple TV-kanalen kunt u een abonnement nemen op Apple TV+ en kijken naar originele verhalen van de creatiefste geesten uit de tv- en filmindustrie.

Open de Apple TV-app om u nu te abonneren

De beschikbaarheid van de Apple TV-app en Apple TV-kanalen kan per land of regio verschillen. Lees hier wat er beschikbaar is in uw land of regio.

Dit hebt u nodig

Zorg ervoor dat u een of meer van de volgende apparaten hebt:

Apple TV-kanalen zoeken

Op uw iPhone, iPad of iPod touch opent u de Apple TV-app en tikt u op 'Nu kijken' onderaan het scherm. Op een Mac, Apple TV, smart-tv of streamingapparaat opent u de Apple TV-app en selecteert u 'Nu kijken' bovenaan het scherm.

Scrol omlaag om Apple TV-kanalen te proberen of ga naar 'Zoek' om een specifiek kanaal te vinden.

De beschikbaarheid van de Apple TV-app en Apple TV-kanalen kan per land of regio verschillen en specifieke kanalen zijn mogelijk niet beschikbaar in elk land of elke regio.

Abonneren of een gratis proefperiode starten

Selecteer een kanaal waarop u zich wilt abonneren of start een gratis proefperiode. Wanneer uw proefperiode voorbij is, worden kosten in rekening gebracht op uw Apple ID.

Als u Delen met gezin gebruikt en iemand in uw gezin zich abonneert op een Apple TV-kanaal, dan ziet u een bericht dat u al toegang hebt tot dat kanaal.

Inloggen met uw Apple ID

U wordt mogelijk gevraagd om uw Apple ID en wachtwoord in te voeren. Zorg ervoor dat u inlogt met de Apple ID die u gebruikt voor aankopen in de App Store en iTunes Store.

Als u geen Apple ID hebt, volgt u de aanwijzingen om er een aan te maken. Als u uw Apple ID bent vergeten of als u niet zeker weet of u er een hebt, leest u hier wat u moet doen.

Als u om een verificatiecode wordt gevraagd, is twee-factor-authenticatie geconfigureerd voor uw Apple ID. Lees hier meer over twee-factor-authenticatie en wat u moet doen als u nog steeds niet kunt inloggen.

Uw factuurgegevens bevestigen

U kunt worden gevraagd om uw factuurgegevens te bevestigen en u moet wellicht een geldige betaalmethode toevoegen.

Ga akkoord met de voorwaarden als u hierom wordt gevraagd.

Kijken op al uw apparaten, online of offline

U kunt materiaal2 dat in uw kanaalabonnement is opgenomen in de Apple TV-app streamen, zonder dat u een app hoeft te downloaden. En u hebt toegang tot uw abonnement op elk apparaat dat is ingelogd bij de TV-app met uw Apple ID.

Als u lid bent van een gezinsgroep, kunnen uw gezinsleden materiaal streamen vanaf elk kanaal op maximaal 3 apparaten tegelijk.Sommige kanalen kunt u mogelijk op meer dan drie apparaten tegelijk streamen. Meer informatie over het gebruik van 'Delen met gezin' om aankopen te delen.

Naast het bekijken van uw abonnement in de Apple TV-app, kunt u mogelijk inloggen bij de website of app van een kanaal met dezelfde Apple ID die u ook gebruikt in de Apple TV-app om materiaal te bekijken.

Materiaal downloaden van een kanaal

Op een iPhone, iPad of iPod touch kunt u een bepaalde tv-programma's en films van een kanaal downloaden in de Apple TV-app om offline te kijken. Hiervoor gaat u naar de pagina van het kanaal in de Apple TV-app of zoekt u een film of tv-programma om te downloaden. Tik vervolgens op  naast een aflevering of film.

Om uw downloads te zoeken en af te spelen, gaat u naar het tabblad 'Bibliotheek' en tikt u op 'Gedownload'.

Lees hier meer over het downloaden en streamen van materiaal vanaf kanalen waarop u zich hebt geabonneerd in de Apple TV-app.

Meer informatie

1. U kunt al het materiaal op aanvraag en zonder advertenties bekijken. Een select aantal programma's op aanvraag van CBS kunnen reclameonderbrekingen bevatten. Op sommige kanalen kunt u mogelijk ook live-televisie (eventueel met reclame) streamen. Voor kanalen waarmee u livetelevisie kunt kijken in de Apple TV-app, moet u mogelijk 'Locatievoorzieningen' op uw apparaat inschakelen.
  2. Wanneer u internationaal reist, kunt u mogelijk materiaal van bepaalde kanalen niet streamen. Download de films of programma's die u wilt kijken voordat u uw huidige land of regio verlaat.