Abonneren op Apple TV-kanalen in de Apple TV-app

Met de Apple TV-app kunt u zich abonneren op alleen de kanalen die u wilt, zonder apps te downloaden. U kunt materiaal van uw abonnement direct in de Apple TV-app on demand bekijken1 en op al uw apparaten.

Zoek naar een kanaal in de Apple TV-app om films, programma's en ander materiaal te zien dat u met een abonnement kunt kijken. Prijzen variëren per kanaal. U ziet informatie over de proefperiode, maandelijkse kosten en voorwaarden voor verlenging voordat u uw abonnement bevestigt.

De Apple TV-app en Apple TV-kanalen kunnen per land of regio verschillen. Lees meer over wat er in uw land of regio beschikbaar is.

Wat hebt u nodig

Zorg ervoor dat u een of meer van de volgende apparaten hebt:

Apple TV-kanalen vinden

Op uw iPhone, iPad of iPod touch opent u de Apple TV-app en tikt u op 'Nu kijken' onderaan het scherm. Op een Apple TV of smart-tv opent u de Apple TV-app en selecteert u 'Nu kijken' bovenaan het scherm.

Scrol omlaag om Apple TV-kanalen te proberen of ga naar 'Zoek' om een specifiek kanaal te vinden.

De beschikbaarheid van de Apple TV-app en Apple TV-kanalen kunnen verschillen per land of regio en specifieke kanalen zijn mogelijk niet beschikbaar in elk land of elke regio.

Abonneren of een gratis proefperiode starten

Selecteer een kanaal waarop u zich wilt abonneren of start een gratis proefperiode. Wanneer uw proefperiode voorbij is, worden kosten in rekening gebracht op uw Apple ID.2

Als u Delen met gezin gebruikt en iemand in uw gezin abonneert zich op een Apple TV-kanaal, dan ziet u een bericht dat u al toegang hebt tot dat kanaal.

Log in met uw Apple ID

U wordt mogelijk gevraagd om uw Apple ID en wachtwoord in te voeren. Zorg ervoor dat u inlogt met de Apple ID die u gebruikt voor aankopen in de App Store en iTunes Store.

Als u geen Apple ID hebt, volgt u de aanwijzingen om een aan te maken. Als u uw Apple ID bent vergeten of als u niet zeker weet dat u een hebt, leest u hier wat u moet doen.

Als u om een verificatiecode wordt gevraagd, is twee-factor-authenticatie geconfigureerd voor uw Apple ID. Meer informatie over twee-factor-authenticatie en wat u moet doen als u nog steeds niet kunt inloggen.

Uw betaalinformatie bevestigen

U kunt worden gevraagd om uw betaalinformatie te bevestigen en u moet wellicht een geldige betaalmethode toevoegen.2

Ga akkoord met de voorwaarden als u hierom wordt gevraagd.

Kijken op al uw apparaten, online of offline

U kunt materiaal3 dat in uw kanaalabonnement is opgenomen in de Apple TV-app streamen, zonder dat u een app hoeft te downloaden. En u hebt toegang tot uw abonnement op elk apparaat dat is ingelogd bij de TV-app met uw Apple ID.

Als u deel uitmaakt van een Delen met gezin-groep, kan uw gezin materiaal streamen vanaf elk kanaal op maximaal 3 apparaten tegelijk.Sommige kanalen kunt u mogelijk op meer dan 3 apparaten tegelijk te streamen. Meer informatie over het gebruik van Delen met gezin om aankopen te delen.

Naast het bekijken van uw abonnement in de Apple TV-app, kunt u wellicht inloggen bij de website of app van een kanaal met dezelfde Apple ID die u ook gebruikt in de Apple TV-app om materiaal te bekijken.

Materiaal downloaden van een kanaal

Op een iPhone, iPad of iPod touch kunt u een select aantal tv-programma's en films downloaden van een kanaal in de Apple TV-app om offline te kijken.

Op uw iOS-apparaat gaat u naar de pagina van het kanaal in de Apple TV-app of zoekt u een film die of tv-programma dat u wilt downloaden. Tik vervolgens op  naast een aflevering of film.

Om uw downloads te vinden en af te spelen, gaat u naar het tabblad 'Bibliotheek' en tikt u op 'Gedownload'.

Meer informatie

1. U kunt al het materiaal on demand en zonder advertenties bekijken. Een select aantal on-demand programma's van CBS kunnen reclame-onderbrekingen bevatten. Op sommige kanalen kunt u mogelijk ook live-televisie, met reclame, streamen.
  2. U kunt uw Apple ID-saldo gebruiken om te betalen voor uw Apple TV-kanaalabonnement. U moet wel voldoende Apple ID-saldo hebben om de eerste verlenging te kunnen betalen. Meer informatie over hoe u App Store- en iTunes-cadeaubonnen inwisselt voor saldo of hoe u het saldo van uw Apple ID verhoogt.
  3. Wanneer u internationaal reist, kunt u mogelijk materiaal van bepaalde kanalen niet streamen. Download de films of programma's die u wilt kijken voordat u uw huidige land of regio verlaat.