Abonneren op Apple TV-kanalen in de Apple TV-app

Met de Apple TV-app kunt u zich abonneren op alleen de kanalen die u wilt kijken, zonder apps te downloaden. U kunt materiaal van uw abonnement direct in de Apple TV-app bekijken, op aanvraag1 en op al uw apparaten.

Zoek naar een kanaal in de Apple TV-app om films, programma's en ander materiaal te zien dat u met een abonnement kunt kijken. Prijzen variëren per kanaal. U ziet informatie over de proefperiode, maandelijkse kosten en voorwaarden voor verlenging voordat u uw abonnement bevestigt.

De Apple TV-app en Apple TV-kanalen kunnen per land of regio verschillen. Lees meer over wat er in uw land of regio beschikbaar is.

Wat hebt u nodig

Zorg ervoor dat u een of meer van de volgende apparaten hebt:

Apple TV-kanalen zoeken

Op uw iPhone, iPad of iPod touch opent u de Apple TV-app en tikt u op 'Nu kijken' onderaan het scherm. Op een Apple TV of smart-tv opent u de Apple TV-app en selecteert u 'Nu kijken' bovenaan het scherm.

Scrol omlaag om Apple TV-kanalen te proberen of ga naar 'Zoek' om een specifiek kanaal te vinden.

De beschikbaarheid van de Apple TV-app en Apple TV-kanalen kunnen verschillen per land of regio en specifieke kanalen zijn mogelijk niet beschikbaar in elk land of elke regio.

Abonneren of een gratis proefperiode starten

Selecteer een kanaal waarop u zich wilt abonneren of start een gratis proefperiode. Wanneer uw proefperiode voorbij is, worden kosten in rekening gebracht op uw Apple ID.2

Als u Delen met gezin gebruikt en iemand in uw gezin zich abonneert op een Apple TV-kanaal, dan ziet u een bericht dat u al toegang hebt tot dat kanaal.

Inloggen met uw Apple ID

U wordt mogelijk gevraagd om uw Apple ID en wachtwoord in te voeren. Zorg ervoor dat u inlogt met de Apple ID die u gebruikt voor aankopen in de App Store en iTunes Store.

Als u geen Apple ID hebt, volgt u de aanwijzingen om er een aan te maken. Als u uw Apple ID bent vergeten of als u niet zeker weet of u er een hebt, leest u hier wat u moet doen.

Als u om een verificatiecode wordt gevraagd, is twee-factor-authenticatie geconfigureerd voor uw Apple ID. Lees meer over twee-factor-authenticatie en wat u moet doen als u nog steeds niet kunt inloggen.

Uw factuurgegevens bevestigen

U kunt worden gevraagd om uw factuurgegevens te bevestigen en u moet wellicht een geldige betaalmethode toevoegen.2

Ga akkoord met de voorwaarden als u hierom wordt gevraagd.

Kijken op al uw apparaten, online of offline

U kunt materiaal3 dat in uw kanaalabonnement is opgenomen in de Apple TV-app streamen, zonder dat u een app hoeft te downloaden. En u hebt toegang tot uw abonnement op elk apparaat dat is ingelogd bij de TV-app met uw Apple ID.

Als u lid bent van een gezinsgroep, kunnen uw gezinsleden materiaal streamen vanaf elk kanaal op maximaal drie apparaten tegelijk.Sommige kanalen kunt u mogelijk op meer dan drie apparaten tegelijk streamen. Meer informatie over het gebruik van 'Delen met gezin' om aankopen te delen.

Naast het bekijken van uw abonnement in de Apple TV-app, kunt u mogelijk inloggen bij de website of app van een kanaal met dezelfde Apple ID die u ook gebruikt in de Apple TV-app om materiaal te bekijken.

Materiaal downloaden van een kanaal

Op een iPhone, iPad of iPod touch kunt u een select aantal tv-programma's en films downloaden van een kanaal in de Apple TV-app om offline te kijken.

Op uw iOS-apparaat gaat u naar de pagina van het kanaal in de Apple TV-app of zoekt u een film die of tv-programma dat u wilt downloaden. Tik vervolgens op  naast een aflevering of film.

Om uw downloads te zoeken en af te spelen, gaat u naar het tabblad 'Bibliotheek' en tikt u op 'Gedownload'.

Meer informatie

1. U kunt al het materiaal op aanvraag en zonder advertenties bekijken. Een select aantal programma's op aanvraag van CBS kunnen reclameonderbrekingen bevatten. Op sommige kanalen kunt u mogelijk ook live-televisie (eventueel met reclame) streamen. Voor kanalen waarmee u live-televisie kunt kijken in de Apple TV-app, moet mogelijk 'Locatievoorzieningen' op uw apparaat zijn ingeschakeld.
  2. U kunt uw Apple ID-saldo gebruiken om te betalen voor uw Apple TV-kanaalabonnement. U moet wel voldoende Apple ID-saldo hebben om de eerste verlenging te kunnen betalen. Lees meer over hoe u App Store- en iTunes-cadeaubonnen inwisselt om uw tegoed aan te vullen of hoe u het saldo van uw Apple ID verhoogt.
  3. Wanneer u internationaal reist, kunt u mogelijk materiaal van bepaalde kanalen niet streamen. Download de films of programma's die u wilt kijken voordat u uw huidige land of regio verlaat.