Over de beveiligingsinhoud van Beveiligingsupdate 2019-002 High Sierra en Beveiligingsupdate 2019-002 Sierra

Zorg dat u over de nieuwste softwarebuild van Beveiligingsupdate 2019-002 voor macOS High Sierra of macOS Sierra beschikt.

De nieuwste build voor uw macOS-versie installeren

Beveiligingsupdate 2019-002 voor macOS High Sierra en macOS Sierra is bijgewerkt.

Als macOS High Sierra of macOS Sierra op uw Mac is geïnstalleerd, werk dan uw Mac bij met het nieuwste buildnummer voor uw versie van macOS:

• Het nieuwste buildnummer voor macOS-versie 10.13 High Sierra is 17G6030.

• Het nieuwste buildnummer voor macOS-versie 10.12 Sierra is 16G1918.

Deze builds herstellen een aantal beveiligingsoplossingen die ontbraken in de vorige build.

Lees hier hoe u kunt controleren welke macOS-versie en welk buildnummer uw Mac gebruikt.

Lees hier hoe u de software op een Mac bijwerkt.

Publicatiedatum: