Wat is er nieuw in de updates voor macOS Mojave

Lees meer over de updates die Apple voor macOS Mojave heeft uitgebracht.

Deze updates verbeteren de stabiliteit, prestaties of compatibiliteit van uw Mac en worden aanbevolen voor alle gebruikers van macOS Mojave. Om deze updates te ontvangen, kiest u in het Apple-menu () de optie 'Systeemvoorkeuren' en klikt u op 'Software-update'. Lees hoe u de software op uw Mac bijwerkt.

Raadpleeg Apple beveiligingsupdates voor details over de beveiligingsinhoud van deze updates.

macOS Mojave 10.14.1 Update

Deze update doet het volgende:

• Voegt ondersteuning toe voor FaceTime-video- en audiogesprekken voor groepen. Deze gesprekken bieden ondersteuning voor maximaal 32 deelnemers tegelijk en zijn voorzien van end-to-endcodering voor privacy. De gesprekken kunnen vanuit een groepsgesprek in Berichten worden gestart, en nieuwe gebruikers kunnen zich tijdens een actief gesprek op elk moment aansluiten bij het gesprek.
  • Voegt meer dan 70 emojitekens toe, waaronder nieuwe tekens met rood, grijs, en krullend haar, nieuwe emoji voor kale mensen, expressievere gezichten, en extra emoji van dieren, sporten en eten.