Beats-luidsprekers opnieuw instellen

Als u geluids-, Bluetooth- of oplaadproblemen hebt met uw luidsprekers, kunt u ze opnieuw instellen.

De Beats Pill+ opnieuw instellen

Houd de aan/uit-knop 8 seconden ingedrukt, laat de knop los en druk er dan nog een keer op.

Opnieuw instellen en instellingen behouden

1. Houd de aan/uit-knop 8 seconden ingedrukt en laat deze daarna los.
  2. Druk eenmaal op de aan/uit-knop. Het batterijstatuslampje knippert drie keer van wit naar rood. Het apparaat is nu opnieuw ingesteld.

Opnieuw instellen en instellingen verwijderen
Als u alle gekoppelde apparaten en de aangepaste naam wilt verwijderen, en de Beats Pill+ wilt terugzetten naar de fabrieksinstellingen, volgt u deze stappen.

1. Gebruik de Lightning-naar-USB-kabel om de Beats Pill+ op een stroombron aan te sluiten.
  2. Schakel de luidspreker in.
  3. Houd de b-knop  en de aan/uit-knop 6 seconden ingedrukt. De batterijstatusindicator knippert zes keer rood. De Beats Pill+ is nu precies zo ingesteld als toen u hem kocht.

De Beats Pill opnieuw instellen

Schakel de Pill in. Houd de Beats-knop en de aan/uit-knop 10 seconden ingedrukt.

1. Schakel de Pill in.
  2. Houd de b-knop  en de aan/uit-knop 10 seconden ingedrukt. De ledlampjes naast de aan/uit-knop knipperen drie keer rood en groen.

De Beats Pill 2.0 opnieuw instellen

Schakel de Pill in. Houd de Beats-knop en de aan/uit-knop 10 seconden ingedrukt.

1. Schakel de Pill 2.0 in.
  2. Houd de b-knop  en de aan/uit-knop 10 seconden ingedrukt.
  3. De ledlampjes knipperen drie keer rood en groen.

Andere dingen die u kunt proberen

Hebt u nog steeds problemen met uw luidsprekers? Probeer het volgende: