Uw Beats-oortjes opnieuw instellen

Als u geluids-, Bluetooth- of oplaadproblemen hebt met uw oortjes, kunt u proberen deze opnieuw in te stellen.

Beats Fit Pro opnieuw instellen

Beats Flex opnieuw instellen

1. Houd de aan/uit-knop en de volume-omlaagknop vijftien seconden ingedrukt.
    diagram met lijnen naar de symbolen voor de volume-omlaagknop en de aan/uit-knop
  2. Laat de knoppen los wanneer het ledlampje knippert. De oortjes zijn nu opnieuw ingesteld en klaar om weer te worden geconfigureerd voor je apparaten.

Beats Studio Buds opnieuw instellen

BeatsX opnieuw instellen

1. Houd de aan/uit-knop en de volume-omlaagknop tien seconden ingedrukt.
    aan/uit-knop en volume-omlaagknop van BeatsX
  2. Laat de knoppen los wanneer het ledlampje knippert. De oortjes zijn nu opnieuw ingesteld en klaar om weer te worden geconfigureerd voor je apparaten.

Powerbeats opnieuw instellen

1. Houd de aan/uit-knop en de volume-omlaagknop tien seconden ingedrukt.
    diagram met de aan/uit-knop en volume-omlaagknop van de Powerbeats-oortjes
  2. Laat de knoppen los wanneer het ledlampje knippert. De oortjes zijn nu opnieuw ingesteld en klaar om weer te worden geconfigureerd voor je apparaten.

Powerbeats2 opnieuw instellen

1. Sluit uw Powerbeats2 Wireless aan op een voedingsbron.
  2. Houd de aan/uit-knop/verbindingsknop en de volume-omlaagknop tien seconden ingedrukt en laat de knoppen daarna los.
    aan/uit-knop en volume-omlaagknop van Powerbeats2

Powerbeats3 opnieuw instellen

1. Houd de aan/uit-knop en de volume-omlaagknop tien seconden ingedrukt.
    aan/uit-knop en volume-omlaagknop van Powerbeats3
  2. Laat de knoppen los wanneer het ledlampje knippert. De oortjes zijn nu opnieuw ingesteld en klaar om weer te worden geconfigureerd voor je apparaten.

Powerbeats Pro opnieuw instellen

1. Plaats beide oortjes in de case. Laat de case open.
  2. Houd de systeemknop op de case vijftien seconden ingedrukt of tot het ledlampje rood en wit knippert.
    Powerbeats Pro-indicatielampje
  3. Laat de systeemknop los.

Het ledlampje blijft wit knipperen, wat betekent dat u de Powerbeats Pro opnieuw kunt koppelen met uw iPhone, Mac, Android-apparaat of ander apparaat.

Meer informatie

Hebt u nog steeds problemen met de oortjes? Probeer het volgende: