Nieuw in Pages voor Mac

Lees hier meer over de nieuwe functies in Pages 12.2 voor Mac.

Laatste activiteit bekijken

Blijf op de hoogte van iedereens recente activiteit in documenten waar u samen met anderen aan werkt en krijg meldingen als anderen deelnemen, reageren of wijzigingen aanbrengen.

Meer informatie

Nieuwe manieren om te delen

U kunt makkelijk updates over uw document delen en bekijken in Berichten.

Beheer uw gedeelde document of stuur een kopie vanuit het Archief-menu.

Nieuwe lay-outsjabloon

Begin een document met een lege lay-outsjabloon om tekst en afbeeldingen vrij op de pagina te kunnen rangschikken.

Verwijderen van afbeeldingsachtergrond verbeterd

Verwijder snel de achtergrond van een afbeelding om het onderwerp te isoleren (vereist macOS Ventura).

Meer informatie

En verder:

• Verstuur een bericht of start een FaceTime-gesprek rechtstreeks vanuit een document waar u samen met anderen aan werkt (vereist macOS Ventura).

Volledige stapsgewijze instructies en informatie over alle functies in Pages voor Mac

Nieuw in Pages 12.1 voor Mac

• Met Samenvoegen maakt u in een handomdraai persoonlijke brieven, kaarten en enveloppen voor meerdere geadresseerden.
  • Kies uit stijlvolle nieuwe sjablonen voor uitnodigingen voor evenementen en studentencertificaten.

Nieuw in Pages 12.0 voor Mac

• Publiceer rechtstreeks naar Apple Books met grotere bestanden tot 2 GB.
  • Maak en open documenten met opdrachten in macOS Monterey.
  • Lees opmerkingen en houd wijzigingen bij met VoiceOver.

Nieuw in Pages 11.2 voor Mac

• Publiceer boeken met paginacombinaties van 2 pagina's, geoptimaliseerde afbeeldingen en vereenvoudigd versiebeheer.
  • Met directe vertaling kunt u geselecteerde tekst in maximaal 11 talen vertalen en de vertaling met één klik aan uw document toevoegen.*
  • Met opties voor flexibele samenwerking kunnen deelnemers anderen toevoegen aan een gedeeld document.*
  • Maak nieuwe documenten via het app-symbool in het Dock.
  • Met radardiagrammen kunt u meerdere variabelen tegelijk visueel vergelijken om gemakkelijk overeenkomsten en verschillen in uw gegevens te laten zien.

* Vereist macOS Monterey

Nieuw in Pages 11.1 voor Mac

• Voeg links naar webpagina's, e-mailadressen en telefoonnummers toe aan objecten zoals vormen, lijnen, afbeeldingen, tekeningen of tekstvakken.

Nieuw in Pages 11.0 voor Mac

• De bijgewerkte mediakiezer biedt verbeterde zoekopties en nieuwe materiaalcategorieën zoals 'Recent', 'Portretten' en 'Live Photos'.
  • Voeg links naar telefoonnummers toe aan tabelcellen, tekstobjecten en vormen.
  • Gebruik AppleScript om het wachtwoord van een document te wijzigen of met een wachtwoord beveiligde documenten te openen.