Als u apps niet kunt downloaden of bijwerken op uw iPhone of iPad

Als u problemen hebt met het bijwerken of downloaden van apps uit de App Store op uw iPhone of iPad, kunt u het volgende proberen.

De app handmatig bijwerken

Een betaalmethode toevoegen

U moet mogelijk een geldige betaalmethode opgeven, ook al is de app die u wilt downloaden gratis.

Een betaalmethode toevoegen

Downloaden prioriteit geven

Tik op het beginscherm op het symbool van de app en houd uw vinger erop. Kies 'Geef downloaden prioriteit' in het menu dat nu wordt weergegeven.

'Geef downloaden prioriteit' staat bovenaan het menu dat wordt weergegeven wanneer u uw vinger op het symbool van de app houdt.

Het apparaat herstarten

Herstart de iPhone of iPad en controleer vervolgens of u apps kunt downloaden of bijwerken.

Een iPhone herstarten

Een iPad herstarten

Als u apps nog steeds niet kunt downloaden of bijwerken