AirPods en AirPods Pro verbinden met je iPhone

Lees hier hoe je een iPhone gebruikt om je AirPods te configureren.

Als je de AirPods voor het eerst configureert, zorg er dan voor dat je een iPhone hebt met de nieuwste versie van iOS. Voer vervolgens deze stappen uit:

1. Ga naar het beginscherm.

2. Plaats de AirPods in de oplaadcase, open de oplaadcase en houd deze naast je iPhone. Er verschijnt een configuratie-animatie op de iPhone.

3. Tik op 'Verbind'.

4. Als je een AirPods Pro (1e of 2e generatie) of AirPods (3e generatie) hebt, lees je de volgende drie schermen.

5. Als je een AirPods Pro (1e of 2e generatie) of AirPods (2e of 3e generatie) hebt en Siri al is geconfigureerd op je iPhone, kun je Siri direct gebruiken met je AirPods. Als je Siri nog niet hebt geconfigureerd en je een AirPods Pro (1e of 2e generatie) of AirPods (2e of 3e generatie) hebt, word je door de configuratie geleid.

6. Tik op 'Gereed'.

7. Als je bent ingelogd bij iCloud, worden je AirPods automatisch geconfigureerd voor alle ondersteunde apparaten die bij iCloud zijn ingelogd met dezelfde Apple ID.

iPhone-configuratie en AirPods

Als er problemen zijn met het verbinden of configureren van je AirPods, lees je hier wat je moet doen.

Lees hoe je je AirPods configureert met een Mac of een apparaat dat niet van Apple is, zoals een Android-telefoon, en hoe je de AirPods overschakelt naar een ander apparaat.