AirPods en AirPods Pro verbinden met uw iPhone

Lees hier hoe u uw iPhone gebruikt om uw AirPods te configureren.

Als u uw AirPods voor het eerst configureert, zorg er dan voor dat u een iPhone hebt met de nieuwste versie van iOS. Voer vervolgens deze stappen uit:

iPhone-configuratie en AirPods

1. Ga naar het beginscherm.
  2. Plaats de AirPods in de oplaadcase, open de oplaadcase en houd deze naast uw iPhone. Er verschijnt een configuratie-animatie op uw iPhone.
  3. Tik op 'Verbind'.
  4. Als u AirPods Pro (1e of 2e generatie) of AirPods (3e generatie) hebt, leest u de volgende drie schermen.
  5. Als u AirPods Pro (1e of 2e generatie) of AirPods (2e of 3e generatie) hebt en 'Hé, Siri' al is geconfigureerd op uw iPhone, is 'Hé, Siri' klaar voor gebruik met uw AirPods. Als u 'Hé, Siri' nog niet hebt geconfigureerd en u hebt AirPods Pro (1e of 2e generatie) of AirPods (2e of 3e generatie), wordt u door de configuratie geleid.
  6. Tik op 'Gereed'.
  7. Als u bent ingelogd bij iCloud, worden uw AirPods automatisch geconfigureerd voor alle ondersteunde apparaten die bij iCloud zijn ingelogd met dezelfde Apple ID.

Als er problemen zijn met het verbinden of configureren van uw AirPods, leest u hier wat u moet doen.

Lees hoe u uw AirPods configureert met een Mac of een apparaat dat niet van Apple is, zoals een Android-telefoon, en hoe u uw AirPods overschakelt naar een ander apparaat.