Als je AirPods of AirPods Pro geen verbinding kunnen maken

Als je hulp nodig hebt bij het aansluiten van je AirPods of AirPods Pro op je iPhone, iPad of Mac, lees dan wat je moet doen.

Als je geen verbinding kunt maken met je iPhone of iPad

1. Werk je iPhone of iPad bij naar de nieuwste versie van iOS of iPadOS.

2. Plaats beide AirPods in de oplaadcase en controleer of beide AirPods worden opgeladen.

3. Ga naar 'Instellingen' > 'Bluetooth' om te controleren of Bluetooth is ingeschakeld.

4. Als je AirPods verbonden zijn, controleer je of je ze hebt geselecteerd als audioapparaat. Als je AirPods in de lijst met apparaten verschijnen maar geen verbinding maken, ga je naar de volgende stap.

5. Sluit de klep, wacht vijftien seconden en open de klep.

6. Houd de configuratieknop op de achterkant van de oplaadcase tot 10 seconden ingedrukt. Het statuslampje op de voorkant van de oplaadcase moet wit knipperen. Dit betekent dat de AirPods kunnen worden verbonden.

airpods-airpods-pro-setup-button-callout
  7. Houd de oplaadcase met de AirPods erin en de klep geopend naast je iPhone of iPad.

8. Volg de stappen op het scherm van je iPhone of iPad.

9. Als je nog steeds geen verbinding kunt maken, stel je de AirPods opnieuw in of neem je contact op met Apple Support.

Als je geen verbinding kunt maken met je Mac

1. Werk je Mac bij naar de nieuwste versie van macOS.

2. Plaats beide AirPods in de oplaadcase en controleer of beide AirPods worden opgeladen.

3. Als je wilt controleren of Bluetooth is ingeschakeld, kies je het Apple-menu  > 'Systeeminstellingen' en klik je op 'Bluetooth'.

4. Als je AirPods verbonden zijn, controleer je of je ze hebt geselecteerd als audioapparaat. Als je AirPods in de lijst met apparaten verschijnen maar geen verbinding maken, klik je op de 'X' rechts van je AirPods om ze uit de lijst te verwijderen.

5. Sluit de klep, wacht vijftien seconden en open de klep.

6. Houd de configuratieknop op de oplaadcase tot tien seconden ingedrukt. Als het statuslampje wit knippert, kunnen de AirPods worden verbonden.

7. Houd de oplaadcase met de AirPods erin en de klep geopend naast je Mac.

8. Volg de stappen op het scherm van je Mac.

9. Als je nog steeds geen verbinding kunt maken, stel je de AirPods opnieuw in of neem je contact op met Apple Support.

Meer informatie

Verbind je AirPods Max met je iPhone of iPad of verbind je AirPods Max met je Mac.