Het Dock op uw Apple Watch gebruiken

Open snel uw favoriete apps of ga van een app naar een andere.

Apps Weer en Work-out in het Dock

Een app openen vanuit het Dock

1. Druk op de zijknop.
  2. Veeg omhoog of omlaag. Of draai de Digital Crown.
  3. Tik om een app te openen. Als u helemaal omlaag scrolt, kunt u tikken op 'Alle apps' om naar het beginscherm te gaan.
  4. Druk op de zijknop om het Dock te sluiten.

Kiezen welke apps worden weergegeven in het Dock

Het Dock kan uw meest recente apps weergeven of maximaal 10 van uw favoriete apps. Wanneer u 'Recent' kiest, worden uw apps weergegeven in de volgorde waarop u ze hebt geopend. Wanneer u 'Favorieten' kiest, kunt u de apps kiezen die worden weergegeven, maar uw meest recent gebruikte app wordt nog steeds boven in het Dock weergegeven. Als deze app nog geen favoriet is, tikt u op 'Permanent in Dock' om de app toe te voegen.

Zo kiest u wat wordt weergegeven:

1. Open de Apple Watch-app op de iPhone.
  2. Tik op het tabblad 'Mijn Watch' en tik op 'Dock'.
  3. Tik op 'Recent' of op 'Favorieten'.

Dock-scherm op iPhone

Uw favoriete apps kiezen

Als u het Dock rangschikt op Favorieten, kunt u kiezen welke apps moeten worden weergegeven of verwijderd:

1. Open de Apple Watch-app op de iPhone.
  2. Tik op het tabblad 'Mijn Watch' en tik op 'Dock'.
  3. Controleer of 'Favorieten' is geselecteerd.
  4. Tik op 'Wijzig'.
    • Om apps te verwijderen, tikt u op verwijdersymbool en vervolgens op 'Verwijder'.
    • Om apps toe te voegen, tikt u op toevoegsymbool. U kunt maximaal 10 apps toevoegen.
    • Om apps opnieuw te rangschikken, houdt u knop 'Wijzig volgorde' naast een app ingedrukt en sleept u omhoog of omlaag.
  5. Tik op 'Gereed' om uw wijzigingen te bewaren.

Verwijder-optie op Apple Watch

Een app uit het Dock verwijderen

1. Open het Dock.
  2. Ga naar een app en veeg naar links.
  3. Tik op 'Verwijder'.

U kunt apps verwijderen uit het Dock, of u nu rangschikt op 'Recent' of op 'Favorieten'.