Als in Boot Camp-assistent wordt gemeld dat uw USB-schijf niet kon worden aangemaakt of niet genoeg ruimte heeft

U moet mogelijk macOS bijwerken of een nieuwere versie van Windows 10 gebruiken.

Onder bepaalde omstandigheden kan in Boot Camp-assistent de melding worden getoond dat uw opstartbare USB-schijf niet kon worden aangemaakt of dat er niet genoeg ruimte op de schijf is. U lost dit als volgt op:

1. Gebruik een externe USB-stick met een opslagcapaciteit van minimaal 16 GB.

2. Installeer de nieuwste macOS-updates.

3. Download de nieuwste versie van Windows 10 van de Microsoft-website en installeer deze vervolgens met behulp van Boot Camp-assistent.

Informatie over producten die niet door Apple zijn gemaakt of externe websites die niet door Apple worden beheerd of getest, wordt verstrekt zonder aanbeveling of goedkeuring. Apple aanvaardt geen aansprakelijkheid wat betreft de keuze, de prestaties of het gebruik van websites of producten van derden. Apple doet geen enkele toezegging met betrekking tot de juistheid of de betrouwbaarheid van websites van derden. Neem contact op met de leverancier voor meer informatie.