Activiteit-medailles verdienen met uw Apple Watch

U kunt medailles verdienen voor persoonlijke records, series en belangrijke mijlpalen met behulp van uw Apple Watch. Kijk wat u al hebt verdiend en waar u naartoe kunt werken in de Activiteit-app op uw Apple Watch of iPhone.

Medaille voor perfecte week (staan) in de Activiteit-app op de iPhone X.

Medailles verdienen

Als u Activiteit-medailles wilt verdienen, gebruikt u de fitnessapps op uw Apple Watch om uw doelen te bereiken. U kunt de Activiteit-app of de Work-out-app gebruiken.

Wanneer u een medaille verdient, verschijnt er een melding op uw Apple Watch. Sommige medailles kunt u meerdere keren verdienen. Een Perfecte week (staan) kunt u bijvoorbeeld meerdere keren verdienen.

Uw medailles bekijken

Als u meer wilt weten over de diverse medailles, opent u de Activiteit-app op uw Apple Watch, veegt u naar links naar het scherm 'Medailles' en tikt u op een medaille. U kunt dit ook doen in de Activiteit-app op uw iPhone: tik op de tab 'Medailles' en vervolgens op een medaille.

Tik op de medaille om te bekijken wanneer en waarom u die medaille hebt verdiend. Veeg naar links of rechts om de achterkant van de medaille te bekijken.

Ring in the New Year-uitdaging op de Apple Watch.

Speciale medailles voor Activiteit-uitdagingen verdienen

Van tijd tot tijd kunt u een speciale Activiteit-uitdaging voltooien en een speciale medaille verdienen, zoals de 'Ring in the New Year'-uitdaging (Inluiding van het nieuwe jaar) op de Apple Watch. Voordat de uitdaging begint, ontvangt u een melding van de Activiteit-app op uw Apple Watch over hoe u de speciale medaille kunt verdienen. U kunt ook elke maand een aangepaste maandelijkse uitdaging voltooien die speciaal voor u is uitgekozen.

Als deze speciale uitdagingen beschikbaar zijn, kunt u ze bekijken in de Activiteit-app op uw Apple Watch of iPhone. Deze uitdagingen zijn slechts beperkte tijd beschikbaar. Als u de medaille niet verdient tijdens de opgegeven periode, is deze daarna niet meer beschikbaar.

Speciale medailles voor Activiteit-wedstrijden verdienen

U kunt ook medailles verdienen door deel te nemen aan wedstrijden met uw vrienden. Tijdens de wedstrijd kunt u punten verdienen op basis van het percentage activiteitsringen dat u sluit. Wanneer de wedstrijd is voltooid, kunt u een medaille verdienen: een medaille voor deelname, of als u wint, een medaille die uniek is voor uw wedstrijd met deze vriend.

Lees hier hoe u vrienden kunt uitdagen voor een wedstrijd

Krijg hulp

Zoek hieronder naar uw probleem. Als u uw probleem niet kunt vinden, neemt u contact op met Apple Support

Als u een doel voltooit, maar de medaille niet krijgt

U ontvangt de medaille binnen 9 dagen na het voltooien van de Activiteit-uitdaging.

Als u geen Activiteit-uitdagingen ziet op uw iPhone of Apple Watch

Als een Activiteit-uitdaging al heeft plaatsgevonden, wordt deze niet weergegeven op het tabblad 'Medailles'.

Kijk na elke stap of de uitdaging verschijnt:

1. Zorg ervoor dat de software op uw iPhone en Apple Watch is bijgewerkt.
  2. Zorg ervoor dat uw Apple Watch verbinding kan maken met wifi zodat de uitdaging kan worden gedownload.

Sommige uitdagingen worden alleen in bepaalde regio's aangeboden. Als u de regio van uw iPhone wilt controleren, opent u de Apple Watch-app en tikt u op 'Algemeen' > 'Taal en regio'.