De Siri Remote of Apple TV Remote gebruiken met een Apple TV (4e generatie)

Lees hier hoe u menu's vindt, materiaal afspeelt, de Apple TV opnieuw opstart en meer.

Volg deze stappen om de Siri Remote of Apple TV Remote te gebruiken.*

De Siri Remote voor Apple TV

Materiaal afspelen

Om films, tv-programma's, nummers en ander materiaal af te spelen of te pauzeren, kunt u het Touch-oppervlak van uw Remote indrukken zodat deze klikt of op de afspeel-/pauzeknop drukken. U kunt ook vooruitspoelen, terugspoelen, speciale functies zoeken en meer.

Vooruit

• Video: druk op de afspeel-/pauzeknop en veeg daarna naar rechts of houd de rechterkant van het Touch-oppervlak ingedrukt.
  • Audio: houd uw vinger op de rechterkant van het Touch-oppervlak om vooruit te spoelen. Klik rechts om een selectie over te slaan.

Terug

• Video: druk op de afspeel-/pauzeknop en veeg daarna naar links of houd de linkerkant van het Touch-oppervlak ingedrukt.
  • Audio: houd uw vinger op de linkerkant van het Touch-oppervlak om terug te spoelen. Klik links om een selectie opnieuw te starten. Klik tweemaal links om de vorige selectie af te spelen.

Videomateriaal vooruitspoelen of terugspoelen

Klik tijdens het afspelen op de rechterkant van het Touch-oppervlak om tien seconden vooruit te spoelen. Klik links om tien seconden terug te spoelen.

Meer instellingen en functies bekijken

• Video: veeg omlaag tijdens het afspelen en veeg dan naar rechts om de beschikbare opties te bekijken. Indien beschikbaar ziet u instellingen zoals ondertitels, bijschriften voor spraak en geluiden, videohoofdstukken, audio en luidsprekerinstellingen.
  • Audio: kies een nummer en druk op de afspeel-/pauzeknop om het af te spelen. Klik vervolgens op het Touch-oppervlak om alle nummers van het album of de afspeellijst te zien. Veeg vanaf hier omhoog en selecteer het symbool Meer boven aan het scherm. De zichtbare opties kunnen verschillen.

De Apple TV opnieuw opstarten of in de sluimerstand zetten

• Apple TV opnieuw opstarten: houd de menuknop en thuisknop ingedrukt totdat het statuslampje op de Apple TV begint te knipperen. Laat de knoppen dan los.
  • Apple TV in sluimerstand zetten: houd de thuisknop ingedrukt en selecteer dan 'Sluimer'. U kunt ook naar 'Instellingen' gaan, omlaag scrollen en 'Sluimer nu' selecteren.

Meer informatie

* Apple TV (4e generatie) wordt overal met dezelfde afstandsbediening geleverd. In landen en regio's waar Siri wordt ondersteund, heet de afstandsbediening Siri Remote. In andere landen heet de afstandsbediening Apple TV Remote. Siri werkt met beide afstandsbedieningen zolang de Apple TV (4e generatie) in een taal en land met ondersteuning voor Siri is geconfigureerd.

Laatst gewijzigd op: