De Activiteit-app op een Apple Watch gebruiken

Met de Activiteit-app op een Apple Watch kunt u bijhouden hoeveel u dagelijks beweegt, sport en staat.

Uw ringen sluiten

Als u de hele dag door uw Apple Watch draagt, kan de Activiteit-app automatisch uw dagelijkse bewegingen bijhouden. Om te beginnen, opent u de app op uw Apple Watch en voert u informatie over uzelf in.

Uw Apple Watch laat u weten wanneer u uw doelen hebt bereikt. U kunt de app ook openen om uw voortgang te bekijken. Veeg omlaag voor de details. Veeg naar links om uw activiteit te delen met vrienden.

Bewegen

De cirkel 'Bewegen' toont hoeveel actieve calorieën u tot nu toe hebt verbrand. Behaal uw dagelijkse bewegingsdoel door elke dag actieve calorieën te verbranden. De actieve calorieën, in tegenstelling tot de niet-actieve, zijn de calorieën die u verbrandt doordat u staat of beweegt. Meer informatie over hoe u uw bewegingsdoel wijzigt.

Hulp bij het verkrijgen van krediet voor bewegen en trainen.

Trainen

De cirkel 'Trainen' toont hoeveel minuten intense activiteit u tot nu toe achter de rug hebt. Bereik uw dagelijkse trainingsdoel door elke dag minstens 30 minuten te trainen. U kunt uw trainingsdoel niet veranderen, maar u kunt wel uw bewegingsdoel wijzigen in een ander aantal actieve calorieën.

Meer informatie over hoe u uw trainingsdoel bereikt

Staan

De cirkel 'Staan' toont de uren dat u hebt gestaan en bewogen gedurende minstens één minuut. Bereik uw dagelijkse staandoel door minstens één minuut van twaalf verschillende uren op een dag te bewegen. Zelfs als u de hele dag staat, moet u rondlopen.

Als u aangeeft dat u een rolstoel gebruikt, schakelt de cirkel 'Staan' naar de cirkel 'Rollen'. 'Rollen' geeft uren weer waarin u minimaal één minuut uw rolstoel hebt voortbewogen.

U kunt uw doel voor staan of rollen niet instellen, maar u kunt wel uw bewegingsdoel wijzigen.

Meer informatie

Details voor Bewegen, Trainen en Staan

Veeg omhoog voor details voor elke ring. Veeg nogmaals omhoog om meer te zien, zoals het totale aantal stappen, uw voortgang in de vorm van een grafiek, uw afstand en work-outs.

Uw bewegingsdoel wijzigen

Doel van 450 calorieën

Druk in de Activiteit-app stevig op een scherm om uw dagelijkse bewegingsdoel te wijzigen. U kunt het bewegingsdoel aanpassen, maar niet uw doelen voor trainen of staan.

Herinneringen instellen

Scherm 'Activiteit' op een iPhone

In de Apple Watch-app op uw iPhone tikt u op het tabblad 'Mijn Watch' en vervolgens op 'Activiteit'. Kies uw meldingen en herinneringen.

Coachingmeldingen worden gebaseerd op uw eerdere voortgang. Om ze uit te schakelen, tikt u op 'Dagelijkse begeleiding'.

Uw geschiedenis bekijken

Geschiedenis van augustus

In de Activiteit-app op uw iPhone tikt u op een tabblad voor details over uw bewegingen van die dag, work-outs en prestaties.

Voor informatie over een work-out, zoals uw route of totale afstand, tikt u op het item.*

* De statistieken die worden weergegeven, zijn afhankelijk van het type work-out. Route is bijvoorbeeld beschikbaar voor work-outs als buiten wandelen, hardlopen, zwemmen in open water of fietsen wanneer u GPS hebt.