Drukwerkproducten aanmaken en bestellen in Foto's met Projectextensies

Lees hoe u projectextensies van andere makers downloadt en installeert in Foto's voor macOS.

Met Foto's-projectextensies van andere makers kunt u uiteenlopende krachtige hulpmiddelen toevoegen voor het aanmaken van fotoprojecten en het bestellen van drukwerkproducten. Om te beginnen controleert u of macOS High Sierra 10.13 of hoger is geïnstalleerd op uw Mac. Vervolgens downloadt en installeert u extensies uit de Mac App Store.

Hoe u Foto's-projectextensies vindt en installeert

1. Open Foto's.

2. Kies in de menubalk van Foto's 'Archief' > 'Maak aan' > [projecttype] > 'App Store'. De Mac App Store wordt nu geopend en u ziet de beschikbare projectextensies.

3. Klik op een extensie voor meer informatie of klik op 'Download' om de extensie te downloaden.

4. Nadat de extensie is gedownload, is deze in Foto's beschikbaar als projectextensie.

Bestaande projecten converteren

U kunt uw bestaande Foto's-projecten bijwerken of eraan verder werken door ze te converteren met behulp van extensies van andere makers:

1. Selecteer in de navigatiekolom van Foto's onder 'Projecten' het project dat u wilt converteren.

2. Kies in de menubalk van Foto's 'Archief' > 'Maak aan' > [projecttype] en kies vervolgens de projectextensie die u wilt gebruiken. De extensie toont opties voor het project en converteert het vervolgens naar de eigen structuur van de extensie.

3. Via de interface van de Foto's-projectextensie kunt u het project wijzigen en bestellingen plaatsen voor drukwerkproducten. Als u klaar bent, klikt u rechtsboven in Foto's op 'Gereed'. Het geconverteerde project verschijnt in de navigatiekolom, evenals het oorspronkelijke project.

Nadat u uw projecten hebt geconverteerd, kunt u ze via de interface van de extensie in Foto's verder wijzigen en bestellingen plaatsen.

Nieuwe projecten aanmaken

Volg deze stappen om een nieuw Foto's-project aan te maken met behulp van extensies:

1. Selecteer een terugblik, een album of een groep foto's die u voor het project wilt gebruiken.

2. Kies 'Archief' > 'Maak aan' > [projecttype] en kies vervolgens een projectextensie.

3. Via de interface van de extensie kunt u uw project aanmaken en wijzigen, en kunt u bestellingen plaatsen.

U kunt meer foto's toevoegen nadat het project is aangemaakt: sleep de foto's uit de weergave 'Foto's' naar de naam van het project in de navigatiekolom.

Hulp bij extensies

Als u hulp nodig hebt bij een extensie, neemt u contact op met de ontwikkelaar.

Projectextensies voor Foto's zijn mogelijk niet in alle landen of regio's beschikbaar.

Informatie over producten die niet door Apple zijn gemaakt of externe websites die niet door Apple worden beheerd of getest, wordt verstrekt zonder aanbeveling of goedkeuring. Apple aanvaardt geen aansprakelijkheid wat betreft de keuze, de prestaties of het gebruik van websites of producten van derden. Apple doet geen enkele toezegging met betrekking tot de juistheid of de betrouwbaarheid van websites van derden. Neem contact op met de leverancier voor meer informatie.