AirPods en andere Bluetooth-accessoires gebruiken met een Apple Watch

Lees hier hoe je een Bluetooth-koptelefoon, hartslagmeter en meer koppelt met een Apple Watch.

Een Bluetooth-accessoire koppelen

Een Bluetooth-accessoire koppelen met een Apple Watch
  1. Plaats het Bluetooth-accessoire in de koppelingsmodus met behulp van de meegeleverde instructies.

2. Tik op de Apple Watch op 'Instellingen' > 'Bluetooth'. De Apple Watch zoekt Bluetooth-accessoires in de buurt.

3. Kies het gewenste Bluetooth-accessoire.

4. Voer een toegangscode of pincode in als je hierom wordt gevraagd.

Een Bluetooth-accessoire loskoppelen

1. Tik op de Apple Watch op 'Instellingen' > 'Bluetooth'.

2. Tik op de informatieknopInfo-symbool voor de Apple Watch naast je accessoire.

3. Tik op 'Vergeet apparaat'.

De opties 'Verbreek verbinding' en 'Vergeet apparaat' op een Apple Watch

Je AirPods aansluiten

Als je je AirPods configureert voor je iPhone, worden ze tegelijkertijd verbonden met zowel je Apple Watch als je iPhone en spelen ze het geluid van elk apparaat automatisch af. Lees hoe je AirPods configureert en hoe je muziek kunt afspelen op een Apple Watch.

Hulp krijgen

Als je een Bluetooth-accessoire niet kunt verbinden of als het niet opnieuw verbinding maakt:

1. Als je het vliegtuigmodussymboolvliegtuig op de wijzerplaat ziet, is de vliegtuigmodus ingeschakeld. Tik op de Apple Watch op 'Instellingen' > 'Vliegtuigmodus' om deze uit te schakelen.

2. Zorg ervoor dat het accessoire volledig opgeladen en ingeschakeld is.

3. Als je het accessoire in 'Instellingen' > 'Bluetooth' op de Apple Watch ziet maar geen verbinding kunt maken, gebruik je de bovenstaande stappen om het accessoire te ontkoppelen.

4. Probeer nu het accessoire opnieuw te koppelen.

Als je hulp nodig hebt bij het verbinden of gebruiken van een Bluetooth-accessoire met een Apple Watch, neem je contact op met de fabrikant.