Bluetooth-accessoires gebruiken met een Apple Watch

Lees hier hoe u een Bluetooth-koptelefoon, hartslagmonitor en meer koppelt met een Apple Watch.

Een Bluetooth-accessoire koppelen

1. Plaats het Bluetooth-accessoire in de koppelingsmodus met behulp van de meegeleverde instructies.
  2. Tik op de Apple Watch op 'Instellingen' > 'Bluetooth'. De Apple Watch zoekt Bluetooth-accessoires in de buurt.
  3. Kies het gewenste Bluetooth-accessoire.
  4. Voer een toegangscode of pincode in als u hierom wordt gevraagd.

Een Bluetooth-accessoire loskoppelen

1. Tik op de Apple Watch op 'Instellingen' > 'Bluetooth'.
  2. Tik naast het accessoire op infosymbool.
  3. Tik op 'Vergeet apparaat'.

Uw AirPods aansluiten

Als u uw AirPods configureert voor uw iPhone, worden ze tegelijkertijd verbonden met zowel uw Apple Watch als uw iPhone en spelen ze het geluid van elk apparaat automatisch af. Lees hoe u AirPods configureert en hoe u muziek afspeelt op uw Apple Watch

Hulp krijgen

Als u een Bluetooth-accessoire niet kunt verbinden of als het niet opnieuw verbinding maakt:

1. Als u Vliegtuig ziet op uw wijzerplaat, is de vliegtuigmodus ingeschakeld. Tik op de Apple Watch op 'Instellingen' > 'Vliegtuigmodus' om deze uit te schakelen.
  2. Zorg ervoor dat het accessoire volledig opgeladen en ingeschakeld is.
  3. Als u het accessoire in 'Instellingen' > 'Bluetooth' op de Apple Watch ziet maar geen verbinding kunt maken, gebruikt u de bovenstaande stappen om het accessoire te ontkoppelen.
  4. Probeer nu het accessoire opnieuw te koppelen.

Als u hulp nodig hebt bij het verbinden of gebruiken van een Bluetooth-accessoire met een Apple Watch, neemt u contact op met de fabrikant.