Uw Apple ID beheren en gebruiken

Een Apple ID is de account waarmee u toegang hebt tot Apple voorzieningen zoals de App Store, Apple Music, iCloud, iMessage, FaceTime en meer. U kunt met één Apple ID en wachtwoord bij alle Apple voorzieningen inloggen.

Log in met uw Apple ID

Gebruik dezelfde Apple ID en het bijbehorende wachtwoord telkens wanneer u wordt gevraagd in te loggen bij een Apple apparaat of een Apple voorziening. Als u geen Apple ID hebt, leest u hier hoe u een nieuwe Apple ID aanmaakt. U kunt uw Apple ID gebruiken om:

• Automatisch al uw Apple voorzieningen te configureren wanneer u een nieuw apparaat configureert en inlogt met uw Apple ID.
  • Uw persoonlijke materiaal up-to-date te houden op al uw apparaten met iCloud.
  • In te loggen bij de iTunes Store, Books Store en App Store om aankopen te doen en eerdere aankopen te bekijken.
  • In te loggen bij Berichten en FaceTime1 om met vrienden en familie te praten en hun berichten te sturen.
  • In te loggen bij apps en websites van derden met 'Log in met Apple'.

Hier vindt u een lijst van andere functies en voorzieningen die gebruikmaken van uw Apple ID.

Uw Apple ID beheren

Aangezien uw Apple ID op al uw apparaten en voorzieningen wordt gebruikt, is het belangrijk om uw accountinformatie up-to-date te houden. U kunt op elk gewenst moment inloggen op appleid.apple.com2 om uw account te beheren:

U kunt ook lezen hoe u uw betaalgegevens beheert op uw iPhone, iPad, iPod touch of Mac.

Help ons uw account te beschermen

De veiligheid en privacy van uw Apple ID is heel belangrijk voor ons. Hier leest u wat u kunt doen om ervoor te zorgen dat uw account privé en veilig blijft:

1. FaceTime is niet in alle landen of regio's beschikbaar.

2. Afhankelijk van hoe u uw Apple ID hebt aangemaakt, moet u mogelijk extra informatie opgeven of de gebruikersnaam van uw Apple ID wijzigen van een mobiel telefoonnummer in een e-mailadres.

3. In het vasteland van China en India kunt u uw telefoonnummer als Apple ID gebruiken. In het vasteland van China moet u mogelijk een +86-telefoonnummer opgeven voor uw Apple ID. U kunt het nummer later wijzigen of uw land of regio wijzigen in een locatie waarvoor dit niet vereist is. Dit nummer wordt alleen ter controle gebruikt.