Het beheer en gebruik van je Apple Account

Je Apple Account is wat je gebruikt voor toegang tot Apple services zoals de App Store, Apple Music, iCloud, iMessage, FaceTime en meer. Je kunt je aanmelden bij alle Apple-services met één Apple Account.

Apple ID is nu een Apple Account. Je kunt je nog steeds aanmelden met hetzelfde e-mailadres of telefoonnummer en wachtwoord.

Log in met je Apple account

Gebruik dezelfde Apple Account elke keer dat je wordt gevraagd in te loggen op een Apple-apparaat of -service. Je kunt je aanmelden bij je Apple Account met alle geregistreerde e-mailadressen of telefoonnummers. Je vindt deze e-mailadressen en telefoonnummers in Instellingen (of Systeeminstellingen) > [jouw naam] > Aanmelden en Beveiliging.

Als je geen Apple Account hebt, lees dan hoe maak je een nieuwe Apple Account aan.

Je kunt je Apple Account gebruiken om:

• Al je Apple services automatisch in te stellen wanneer je een nieuw apparaat configureert en je aanmeldt op je Apple Account.

• Je persoonlijke materiaal up-to-date houden op al je apparaten met iCloud.

• Je aan te melden bij de App Store en andere Apple-services om aankopen te doen en toegang te krijgen tot eerdere aankopen.

• Aanmelden op Berichten en FaceTime1 om te praten met en tekstberichten te verzenden naar vrienden en familie.

• Aanmelden op apps en websites van derden met Aanmelden met Apple.

Het beheer van je Apple Account

Aangezien je Apple Account wordt gebruikt op al je apparaten en services is het belangrijk je accountgegevens up to date te houden. Meld je op elk gewenst moment aan bij account.apple.com2 om je account te beheren:

Je kunt ook leren hoe je je betalingsinformatie op je iPhone, iPad of Mac kunt wijzigen of bijwerken.

Ons helpen je account te beschermen

Wij vatten de beveiliging en privacy van je Apple Account zeer ernstig op. Dit zijn enkele dingen die je kunt doen om ervoor te zorgen dat je account privé en veilig blijft:

1. FaceTime is niet beschikbaar in alle landen en regio’s.

2. Afhankelijk van hoe je je Apple Account hebt gemaakt, moet je mogelijk bijkomende informatie opgeven of je Apple Account gebruikersnaam wijzigen van een mobiel telefoonnummer naar een e-mailadres.

3. In het vasteland van China en India kun je uw telefoonnummer gebruiken om in te loggen op je Apple Account. In China moet je mogelijk een +86-telefoonnummer opgeven voor je Apple Account. Je kunt het nummer later wijzigen, of je land of regio wijzigen om een locatie in te stellen waar het niet vereist is. Dit nummer wordt alleen ter controle gebruikt.