Over software-updates voor Apple TV (2e en 3e generatie)

Lees hier meer over de eigenschappen van de software-updates voor Apple TV (2e en 3e generatie).

Software-updates voor Apple TV (3e generatie)

Lees meer over de updates voor een Apple TV (3e generatie).

Apple TV-software-update 7.2.2

Deze update bevat algemene prestatie- en stabiliteitsverbeteringen.

Apple TV-software-update 7.2.1

Deze update bevat algemene prestatie- en stabiliteitsverbeteringen.

Apple TV-software-update 7.2

Deze update bevat algemene prestatie- en stabiliteitsverbeteringen.

Apple TV-software-update 7.1

Deze update bevat algemene prestatie- en stabiliteitsverbeteringen.

Apple TV-software-update 7.0.3

Deze update bevat algemene prestatie- en stabiliteitsverbeteringen.

Apple TV-software-update 7.0.2

Deze update bevat algemene prestatie- en stabiliteitsverbeteringen.

Apple TV-software-update 7.0.1

Deze update bevat algemene prestatie- en stabiliteitsverbeteringen.

Apple TV-software-update 7.0

• Vernieuwde gebruikerservaring: Apple TV wordt in een nieuw jasje gestoken.
  • Delen met gezin: speel de aankopen van gezinsleden af.
  • Vraag om te kopen: zorg ervoor dat kinderen toestemming moeten vragen voordat ze items in iTunes kunnen kopen.
  • Beschrijvende videovoorzieningen: hoor beschrijvende video met een nieuwe toegankelijkheidsfunctie die later dit jaar beschikbaar zal zijn voor een select aantal films en tv-programma's in iTunes.
  • AirPlay via peer-to-peer-verbinding: gasten kunnen via AirPlay rechtstreeks streamen vanaf hun Mac of iOS-apparaat naar uw Apple TV (model A1469 of hoger) zonder verbonden te zijn met uw draadloze netwerk.
  • Beats Music: luister altijd naar uw favoriete muziek.

Software-updates voor Apple TV (2e generatie)

Lees meer over updates voor een Apple TV (2e generatie).

Apple TV-software-update 6.2.1

Deze update bevat algemene prestatie- en stabiliteitsverbeteringen.

Oudere software-updates voor Apple TV (2e en 3e generatie)

Lees meer over oudere updates.

Apple TV-software-update 6.2

• Algemene updates: deze update bevat algemene prestatie- en stabiliteitsverbeteringen.
  • iTunes Extras: bekijk verwijderde scènes, foto's, info over de acteurs en de filmploeg en meer bij selecte aankopen van films in iTunes. iTunes Extras is alleen beschikbaar voor HD-aankopen.

Apple TV-software-update 6.1.1

Deze update bevat algemene prestatie- en stabiliteitsverbeteringen.

Apple TV-software-update 6.1

• Hoofdmenu: pas de Apple TV aan door onderdelen in het hoofdmenu te verbergen.
  • AirPlay: deze update biedt nu een beveiligingsoptie om te vereisen dat iOS-apparaten of Macs worden geverifieerd met een eenmalige code op het scherm voordat AirPlay kan worden gebruikt (vereist iOS 7.1 of hoger op een iOS-apparaat of OS X 10.9.2 of hoger op een Mac). De update biedt ook ondersteuning voor de detectie van een Apple TV via Bluetooth door een AirPlay-apparaat in omgevingen waar multicast- of Bonjour-verkeer wordt geblokkeerd in het netwerk of het AirPlay-apparaat zich in een ander subnet bevindt (vereist iOS 7.1 of hoger op iPhone 4s of hoger, iPad (3e generatie of hoger), iPad mini (1e of 2e generatie) of iPod touch (5e generatie) en Apple TV (3e generatie)).
  • De app Remote: bekijk aangeschafte tv-programma's en films in de app Remote en tik om deze rechtstreeks op Apple TV af te spelen. iTunes Radio-stations aanmaken en afspelen (vereist versie 4.2 of hoger van de app Remote).
  • Algemene updates: deze update bevat verbeteringen van software-update, ondertitels en algemene prestaties.

Apple TV-software-update 6.0.2

Deze update bevat algemene prestatie- en stabiliteitsverbeteringen.

Apple TV-software-update 6.0.1

Deze update bevat algemene prestatie- en stabiliteitsverbeteringen.

Apple TV-software-update 6.0

• iTunes Radio: maak uw eigen radiostations en luister ernaar zonder reclame met iTunes Match (alleen beschikbaar in de Verenigde Staten).
  • iTunes Music Store: zoek, koop en speel muziek rechtstreeks van de iTunes Music Store af.
  • iCloud-foto's: nieuwe ondersteuning voor het afspelen van video's in een gedeelde fotostream en het bekijken van fotostreams van meerdere abonnees.
  • AirPlay vanaf iCloud: Apple TV speelt, indien mogelijk, materiaal uit iTunes in de cloud af en niet van een AirPlay-apparaat. U hebt iOS 7 nodig op het AirPlay-apparaat.
  • Podcasts: synchroniseer podcasts en podcaststations tussen Apple TV en al uw iOS-apparaten.
  • iMovie Theater: stream uw creaties in iMovie onmiddellijk in High Definition vanaf iCloud. U moet inloggen bij iCloud en de nieuwste versie van iMovie voor iOS of Mac downloaden.
  • Ondertiteling en bijschriften: deze update biedt automatische selectie van ondertiteling op basis van de ingestelde taal op de Apple TV en de mogelijkheid om de stijl van de bijschriften voor spraak en geluiden aan te passen.
  • Vergaderruimteweergave: vergrendel de Apple TV met de Vergaderruimteweergave (voor bedrijven en onderwijsinstellingen) en toon instructies op het scherm om AirPlay te gebruiken.
  • Software-update: houd de Apple TV up-to-date dankzij de automatische installatie van de beschikbare software-updates.
  • Configuratie: gebruik een iPhone, iPad of iPod touch met iOS 7 om netwerkinstellingen, een Apple ID en taalvoorkeuren automatisch over te zetten naar een Apple TV (3e generatie). Dit is niet beschikbaar voor iPhone 4 en iPad 2.

Apple TV-software-update 5.3

• Inhoud van derden: deze update biedt ook ondersteuning voor HBO GO, ESPN, Sky News, Qello en Crunchyroll.
  • iTunes Store: deze update verbetert de betrouwbaarheid bij het inloggen bij de iTunes Store en het afspelen van aangeschaft materiaal.

Apple TV-software-update 5.2.1

• iTunes in de cloud: nu is er ook ondersteuning voor muziek in de cloud in Japan en Israël.
  • Algemene updates: deze update bevat verbeteringen van software-update, ondertitels en algemene prestaties.

Apple TV-software-update 5.2

• iTunes in de cloud: zoek en speel aangeschafte iTunes-muziek rechtstreeks in iCloud af. Deze functie is mogelijk niet in alle landen of regio's beschikbaar.
  • Bluetooth-toetsenbord: gebruik een Apple Wireless Keyboard om een Apple TV te bedienen.
  • AirPlay-audio voor video's: verstuur stereogeluid van films, tv-programma's en andere video's op een Apple TV naar AirPlay-luidsprekers en -apparaten (inclusief AirPort Express en andere Apple TV's).
  • Algemene updates: deze update bevat ook algemene prestatie- en stabiliteitsverbeteringen.

Apple TV-software-update 5.1.1

• Volgende in iTunes: deze update biedt ondersteuning voor Volgende in iTunes 11 of iTunes Match. Weet wat het volgende nummer is wanneer u muziek afspeelt op een Apple TV. Voeg nieuwe nummers toe en wijzig de wachtrij met de afstandsbediening of met de app Remote.
  • Algemene updates: deze update bevat ook algemene prestatie- en stabiliteitsverbeteringen voor de iTunes Store, AirPlay, Netflix, iTunes Match en bedrade Ethernet-verbindingen.

Apple TV-software-update 5.1

• Gedeelde fotostreams: accepteer uitnodigingen voor Gedeelde fotostreams, blader door foto's en opmerkingen, en ontvang meldingen over nieuw materiaal.
  • AirPlay: verstuur audiomateriaal van een Apple TV naar AirPlay-luidsprekers en -apparaten (inclusief AirPort Express en andere Apple TV's). U kunt ook laten vragen om een code op het scherm bij gebruik van AirPlay met een Apple TV.
  • Schakelen tussen iTunes-accounts: log in bij iTunes met meerdere Apple ID's en schakel snel tussen accounts.
  • Trailers: zoek filmtrailers. Bekijk de aanvangstijden bij plaatselijke bioscopen in de Verenigde Staten.
  • Schermbeveiligingen: deze update bevat nieuwe schermbeveiligingen zoals Trapsgewijs, Verkleinende tegels en Schuivende panelen.
  • Hoofdmenu: wijzig de volgorde van symbolen op de tweede pagina door de selectieknop op de afstandsbediening ingedrukt te houden.
  • Ondertiteling: deze update biedt ondersteuning voor ondertiteling voor doven en slechthorenden en bevat verbeteringen van de weergave en selectie van ondertitels.
  • Netwerkconfiguratie: deze update biedt ondersteuning voor de configuratie van geavanceerde netwerkopties met behulp van configuratieprofielen.
  • Algemene updates: deze update bevat algemene prestatie- en stabiliteitsverbeteringen.

Apple TV-software-update 5.0.2

Ouderlijk toezicht: deze update verhelpt een probleem waarbij inhoudsbeperkingen onjuist zijn toegepast voor de iTunes Store in Australië.

Apple TV-software-update 5.0.1

• iTunes-voorvertoningen: voorvertoningen van films en tv-programma's uit de iTunes Store kunnen nu in HD worden afgespeeld.
  • AirPlay: deze update lost een probleem op waarbij sommige iOS-apps problemen ondervonden bij het verbinden via AirPlay.
  • Thuisdeling: deze update verbetert de betrouwbaarheid van verbindingen via thuisdeling.
  • Netflix: deze update verhelpt een probleem met het inloggen bij en de navigatie op Netflix.
  • Algemene updates: deze update bevat ook algemene prestatie- en stabiliteitsverbeteringen.

Apple TV-software-update 5.0

• Nieuwe interface: deze update biedt een snelle, visuele toegang tot alle contentkeuzes.
  • Films kunnen in iCloud worden aangeschaft: deze update biedt ondersteuning bij het aanschaffen van films op Apple TV en het afspelen van in iCloud aangeschafte films.
  • Genius-aanbevelingen: deze update biedt aanbevelingen voor content in de iTunes Store op basis van eerdere gehuurde of aangeschafte items.
  • Foto's als schermbeveiliging: geniet van een nieuwe, ingebouwde schermbeveiliging met foto's van National Geographic.
  • Registratie op het apparaat: deze update biedt registratie op het apparaat voor inhoudspartners op Apple TV met een Apple ID.

Apple TV-software-update 4.4.4

Deze update bevat algemene prestatie- en stabiliteitsverbeteringen, inclusief een oplossing voor een probleem waarbij een fout werd weergegeven bij het afspelen van bepaald videomateriaal.

Apple TV-software-update 4.4.3

• Netflix: deze update biedt ondersteuning voor Netflix in Mexico.
  • Audio-uitvoer: deze update verhelpt een probleem waarbij audio mogelijk niet via de optische poort wordt afgespeeld als de tv is uitgeschakeld.

Apple TV-software-update 4.4.2

Deze update verhelpt een probleem waarbij een klein aantal Apple TV's met iTunes verbonden moesten zijn om de update te voltooien.

Apple TV-software-update 4.4

• Fotostream: bekijk foto's die recent op een iOS-apparaat zijn genomen en naar de Fotostream in iCloud zijn gepusht.
  • Synchrone AirPlay-weergave: stream de inhoud van uw iPhone 4s of het beeldscherm van uw iPad 2 draadloos naar uw HD-tv.
  • National Hockey League:* kijk naar livewedstrijden en bekijk hoogtepunten, doelpunten en meer.
  • Wall Street Journal: kijk naar het actuele nieuws, zakelijke recensies en financiële analyses van vooraanstaande deskundigen.
  • Nieuwe thema's voor diavoorstellingen: geniet van foto's op een HD-tv met nieuwe thema's voor diavoorstellingen waaronder Fotowand, Verticaal spiegelen en Schuivende tegels.
  • Netflix: deze update biedt ondersteuning voor ondertiteling indien deze beschikbaar is.

* Livewedstrijden en wedstrijden op aanvraag vereisen een NHL-abonnement. Het scherm kan op zwart gaan.

Apple TV-software-update 4.3

• Aanschaf tv-programma's: schaf tv-programma's via Apple TV aan. De programma’s die u aanschaft op een Apple TV, kunnen opnieuw worden gedownload op andere iOS-apparaten. De programma’s die u aanschaft op andere iOS-apparaten of via iTunes, verschijnen automatisch op een Apple TV voor weergave. De functies zijn mogelijk per regio beperkt.
  • Vimeo: blader door miljoenen video's die door gebruikers zijn geüpload en speel deze gratis af via de Vimeo-voorziening.

Apple TV-software-update 4.2.2

• Audio: deze update verhelpt een probleem waarbij geen audio hoorbaar is wanneer bepaald videomateriaal wordt afgespeeld.
  • Afspelen van video: deze update verhelpt een probleem waarbij video niet wordt weergegeven wanneer bepaald materiaal wordt afgespeeld.
  • Instelling van audio-uitvoer: deze update biedt een instelling voor video-uitvoer om over te schakelen naar 16-bits audio voor compatibiliteit met sommige tv's en AV-ontvangers.
  • Verbeteringen aan het vooruit- en terugspoelen van livebeelden: deze update verbetert de prestaties van het vooruit- en terugspoelen van livegebeurtenissen.
  • Filmbeschrijving: deze update verhelpt een probleem waarbij de beschrijving van bepaalde films niet wordt weergegeven.
  • Volgorde van YouTube-video's: deze update verhelpt een probleem waarbij YouTube-video's met een abonnement niet op datum waren gerangschikt.

Apple TV-software-update 4.2.1

• Compatibiliteit van tv's: deze update verhelpt problemen waarbij het scherm van sommige oudere tv's knippert of onjuiste kleuren weergeeft.
  • Sluimerstand uitschakelen: deze update verhelpt een probleem waarbij de Apple TV mogelijk niet uit de sluimerstand kan worden gehaald.
  • Audio: deze update verhelpt een probleem waarbij geen audio hoorbaar is bij sommige televisiemodellen na de overschakeling vanaf een andere invoer.
  • Algemene updates: deze update bevat ook stabiliteits- en prestatieverbeteringen.

Apple TV-software-update 4.2

• AirPlay voor apps en websites: stream draadloos video van iOS-apps en websites die compatibel zijn met AirPlay op een iPhone, iPad en iPod touch met iOS 4.3.
  • MLB.TV:1 kijk naar livewedstrijden en wedstrijden op aanvraag van de Major League Baseball in HD met een MLB.TV-abonnement. Pauzeer, spoel terug, spoel vooruit en wissel tussen de uitzendingen van de thuis- en uitwedstrijden. Zelfs gebruikers zonder abonnement hebben toegang tot realtime MLB-scores en wedstrijdstatistieken en kunnen het wedstrijdenschema, de rangschikking en de statistieken van het volledige seizoen bekijken (bij livewedstrijden kan het scherm op zwart gaan).
  • NBA Game Time:2 kijk naar livewedstrijden en wedstrijden op aanvraag met een NBA League Pass-breedbandabonnement. Pauzeer livewedstrijden en wedstrijden op aanvraag, of spoel ze terug of vooruit. Gebruikers zonder abonnement hebben toegang tot realtime NBA-scores en wedstrijdstatistieken en kunnen het wedstrijdenschema, de rangschikking, de statistieken en hoogtepunten van het volledige seizoen bekijken (bij live- en oudere wedstrijden kan het scherm op zwart gaan).
  • Netflix Dolby Digital 5.1:3 geniet van Dolby Digital 5.1-surroundgeluid wanneer u Netflix-films en -tv-programma's bekijkt op de Apple TV (niet beschikbaar bij alle titels).
  • Nieuwe thema's voor diavoorstellingen: bekijk foto's met de nieuwe thema's voor diavoorstellingen voor Plakboek, Fotomobiel en Feestdagmobiel of gebruik ze als de schermbeveiliging voor de Apple TV.
  • Verbeterd toetsenbord op het scherm: zoek en voer gemakkelijker namen en wachtwoorden in met het nieuw ontworpen toetsenbord op het scherm.
  • Thema's voor diavoorstelling via AirPlay: alle thema's voor Apple TV-diavoorstellingen zijn nu beschikbaar wanneer AirPlay wordt gebruikt om een diavoorstelling draadloos te versturen vanaf een iPhone, iPad of iPod touch naar de Apple TV.
  • HDMI-kleurenmodus: deze update bevat een instelling voor de wijziging van de uitvoer van de kleurenmodus via HDMI.
  • Verbeteringen voor connectiviteit en prestaties: deze update bevat verbeteringen voor de prestaties en de connectiviteit.
  1. Livewedstrijden en wedstrijden op aanvraag vereisen een MLB.TV-abonnement. Het scherm kan op zwart gaan.
  2. Beschikbaar in de Verenigde Staten. Livewedstrijden en wedstrijden op aanvraag vereisen een NBA League Pass-breedbandabonnement. Het scherm kan op zwart gaan.
  3. Niet beschikbaar bij alle titels. Netflix is beschikbaar in de VS en Canada.

Apple TV-software-update 4.1.1

• Verbetering voor tv-resolutie: deze update verhelpt een probleem waarbij sommige HD-tv's geen juiste weergave op 480p leveren.
  • Verbetering voor downloads: deze update verhelpt een probleem waarbij een film of tv-programma mogelijk opnieuw wordt gedownload.

Apple TV-software-update 4.1

• AirPlay: stream video's, foto's en muziek naar een Apple TV vanaf een iPhone, iPad of iPod touch met iOS 4.2 of hoger. Stream video en muziek naar een Apple TV vanaf een Mac of pc met iTunes 10.2 of hoger.
  • VoiceOver: met de toegankelijkheidsfunctie VoiceOver worden schermen van de Apple TV gelezen waardoor het gemakkelijker wordt voor blinden of slechtzienden. U hoort een beschrijving van het menu-onderdeel dat momenteel is gemarkeerd met de aanwijzer, andere tekst op het scherm, en feedback voor video- en audioregelaars. VoiceOver spreekt alle 18 talen die beschikbaar zijn op de Apple TV.
  • Verbeteringen voor connectiviteit en prestaties: deze update bevat ook verbeteringen voor de prestaties en de connectiviteit.

Informatie over producten die niet door Apple zijn gemaakt of externe websites die niet door Apple worden beheerd of getest, wordt verstrekt zonder aanbeveling of goedkeuring. Apple aanvaardt geen aansprakelijkheid wat betreft de keuze, de prestaties of het gebruik van websites of producten van derden. Apple doet geen enkele toezegging met betrekking tot de juistheid of de betrouwbaarheid van websites van derden. Aan het gebruik van internet zijn risico’s verbonden. Neem contact op met de leverancier voor meer informatie. Andere bedrijfs- en productnamen zijn mogelijk handelsmerken van de respectievelijke eigenaars.