Lees meer over thuisdeling

Met thuisdeling in iTunes kunt u iTunes-mediabibliotheken delen met maximaal vijf computers thuis en inhoud van iTunes afspelen op iOS-apparaten en een Apple TV (2de generatie of hoger).

Thuisdeling met andere computers thuis

Thuisdeling

Met thuisdeling kunt u muziek, films, tv-programma's, programma's en meer streamen of overzetten naar maximaal vijf gemachtigde computers thuis. Hiervoor schakelt u thuisdeling in met dezelfde Apple ID op elke computer. Zodra u thuisdeling hebt ingeschakeld, verschijnen alle bibliotheken van de computers in het onderdeel Gedeeld rechts boven in iTunes. Als u het onderdeel Gedeeld rechts boven in iTunes niet ziet, controleert u nogmaals of elke computer is verbonden met hetzelfde netwerk.

Met thuisdeling kunt u muziek en video streamen van een gemachtigde computer naar een andere of muziek slepen tussen de bibliotheken van de computers. U kunt ook instellen dat iTunes de gedane aankopen op elke computer waarop thuisdeling is ingeschakeld, automatisch importeert in uw eigen bibliotheek. Hiervoor selecteert u de bibliotheek links boven in iTunes. Klik vervolgens op het menu Instellingen symbool van Instellingen rechts onder in het venster Thuisdeling. Kies in het pop-upvenster wat u wilt importeren.

Thuisdeling met een iPhone, iPad, iPod touch en Apple TV (2e generatie of hoger)

Met thuisdeling kunt u ook inhoud op iOS-apparaten (met iOS 4.3 of hoger) en een Apple TV (2e generatie of hoger) afspelen door deze vanaf de computer te streamen. U moet thuisdeling op de apparaten inschakelen en dezelfde Apple ID gebruiken op elk apparaat in het Wi-Fi-thuisnetwerk.

Thuisdeling in iOS

Voor meer informatie over de minimale vereisten en hoe u thuisdeling in iTunes configureert voor uw thuiscomputers en problemen ermee oplost, gaat u naar de pagina Support voor Thuisdeling.

Laatst gewijzigd op: