Over Beats Updater

Houd uw draadloze Beats-koptelefoon, -oortjes en -luidsprekers up-to-date met de nieuwste firmware.

Beats Updater wordt officieel niet meer ondersteund en er zullen geen nieuwe versies beschikbaar komen. Lees hier hoe u Beats Updater kunt verwijderen van uw Mac.

Uw draadloze Beats-koptelefoon of -oortjes bijwerken

Als de draadloze Beats-koptelefoon of -oortjes zijn gekoppeld met een iPhone, iPad of iPod touch, wordt uw Beats-product automatisch bijgewerkt. Zorg dat u de nieuwste versie van iOS of iPadOS hebt en een van deze Beats-producten:

• Powerbeats
  • Powerbeats Pro
  • Powerbeats3 Wireless
  • Solo Pro
  • Beats Solo3 Wireless
  • Beats Studio3 Wireless
  • BeatsX
  • Beats Flex
  • Beats Studio Buds
  • Beats Fit Pro

Als uw Beats-product is gekoppeld met een Android-apparaat, downloadt u de Beats-app voor Android om de firmware bij te werken.

Lees hoe u de Beats-app voor Android gebruikt.

De Beats Pill+ bijwerken

Als de Beats Pill+ is gekoppeld met een iPhone, iPad of iPod touch, controleert u of u de nieuwste versie van iOS of iPadOS hebt. Download vervolgens de Beats Pill+-app en volg de instructies op het scherm om de firmware bij te werken.

Als u een Android-apparaat hebt, downloadt u de Beats-app voor Android uit de Google Play Store om de firmware bij te werken.

Informatie over producten die niet door Apple zijn gemaakt of externe websites die niet door Apple worden beheerd of getest, wordt verstrekt zonder aanbeveling of goedkeuring. Apple aanvaardt geen aansprakelijkheid wat betreft de keuze, de prestaties of het gebruik van websites of producten van derden. Apple doet geen enkele toezegging met betrekking tot de juistheid of de betrouwbaarheid van websites van derden. Neem contact op met de leverancier voor meer informatie.