De firmware van je Beats-product bijwerken

Houd uw draadloze Beats-koptelefoons, -oortjes en -luidsprekers up-to-date met de nieuwste firmware.

Uw draadloze Beats-koptelefoon of -oortjes bijwerken

Als de draadloze Beats-koptelefoon of -oortjes zijn gekoppeld met een iPhone, iPad of iPod touch, wordt uw Beats-product automatisch bijgewerkt. Zorg dat u de nieuwste versie van iOS of iPadOS hebt en een van deze Beats-producten:

• Powerbeats
  • Powerbeats Pro
  • Powerbeats3 Wireless
  • Solo Pro
  • Beats Solo3 Wireless
  • Beats Studio3 Wireless
  • BeatsX
  • Beats Flex

Als uw Beats-product is gekoppeld met een Android-apparaat, downloadt u de Beats-app voor Android uit de Google Play Store om de firmware bij te werken.

De Beats Pill+ bijwerken

Als de Beats Pill+ is gekoppeld met een iPhone, iPad of iPod touch, controleert u of u de nieuwste versie van iOS of iPadOS hebt. Download vervolgens de Beats Pill+-app en volg de instructies op het scherm om de firmware bij te werken.

Als u een Android-apparaat hebt, downloadt u de Beats-app voor Android uit de Google Play Store om de firmware bij te werken.

Beats Solo2 Wireless, Beats Studio Wireless, Powerbeats2 Wireless of Beats Pill 2.0

Download Beats Updater en sluit het Beats-product rechtstreeks aan op de USB-poort van de computer. Gebruik een micro-USB-naar-USB-kabel met ondersteuning voor gegevensoverdracht.

Als Beats Updater het apparaat niet vindt of de update niet wordt voltooid:

• Zorg ervoor dat de USB-kabel goed is aangesloten op de computer en op de Beats-koptelefoon, -oortjes of -luidsprekers.
  • Probeer een andere USB-poort van de computer. Gebruik geen USB-hub.
  • Zet het Beats-apparaat uit en weer aan.
  • Reset je Beats-product.
  • Start je computer opnieuw op.
  • Trek de USB-kabel van het Beats-product uit de computer en sluit deze opnieuw aan.

Meer informatie

Beats Updater wordt officieel niet meer ondersteund en er zullen geen nieuwe versies beschikbaar komen. Lees hier hoe u Beats Updater kunt verwijderen van uw Mac.

Informatie over producten die niet door Apple zijn gemaakt of externe websites die niet door Apple worden beheerd of getest, wordt verstrekt zonder aanbeveling of goedkeuring. Apple aanvaardt geen aansprakelijkheid wat betreft de keuze, de prestaties of het gebruik van websites of producten van derden. Apple doet geen enkele toezegging met betrekking tot de juistheid of de betrouwbaarheid van websites van derden. Neem contact op met de leverancier voor meer informatie.