Mac Studio (2023) - Aan/uit-knop

Voordat je begint

Verwijder de volgende onderdelen voordat je begint:

Gereedschap

• Instelbare momentschroevendraaier (10-34 Ncm)

• ESD-veilig pincet

• Metrieke liniaal

• Schaar

• Post-its (3 x 3 inch)

• Torx Plus 3IP 25 mm 1/4-inch bitje

Verwijderen

1. Zet de computer recht omhoog met de poorten aan de voorkant naar boven gericht.

2. Gebruik de instelbare momentschroevendraaier met het Torx Plus 3IP-bitje om de drie 3IP-schroeven (923-07541) te verwijderen uit de voeding.

3. Til de aan/uit-knop uit de behuizing.

Montage

1. Steek de aan/uit-knop in de opening in de behuizing.

2. Gebruik de instelbare momentschroevendraaier met het Torx Plus 3IP-bitje om drie 3IP-schroeven (923-07541) gedeeltelijk terug te plaatsen in de aan/uit-knop.

3. Gebruik de metrieke liniaal en schaar om drie uitlijningsstrips van 5 bij 10 mm uit één plakbriefje te knippen.

4. Gebruik het ESD-veilige pincet om het uiteinde van 5 mm van elke uitlijningsstrip in de opening tussen de aan/uit-knop en de behuizing te steken, zoals aangegeven. Plaats de strips gelijkmatig rond de aan/uit-knop.

5. Pas de positie van de aan/uit-knop aan de binnenkant van de behuizing aan terwijl je de uitlijningsstrips plaatst.

6. Zorg ervoor dat de uitlijningsstrips volledig in de opening rond de aan/uit-knop zijn geplaatst.

• Belangrijk: als je de drie uitlijningsstrips niet kunt plaatsen, gebruik je de instelbare momentschroevendraaier met het Torx Plus 3IP-bitje om de 3IP-schroeven gedeeltelijk los te draaien.

7. Zorg ervoor dat de ruimte tussen de aan/uit-knop en de behuizing rond de volledige aan/uit-knop gelijk is.

8. Stel de instelbare momentschroevendraaier in op een draaimoment van 13 Ncm. Gebruik vervolgens de instelbare momentschroevendraaier met het Torx Plus 3IP-bitje om de drie 3IP-schroeven volledig vast te draaien in de aan/uit-knop.

Plaats de volgende onderdelen terug om de montage te voltooien: