Mac Studio (2023) - Voeding

Voordat je begint

Verwijder het volgende onderdeel voordat je begint:

Gereedschap

• Verstelbare momentschroevendraaier (0,3-1,2 Nm)

• ESD-veilig pincet

• Nylon sonde (zwart staafje)

• Torx Plus 10IP 50-mm bitje

Verwijderen

1. Gebruik een ESD-veilig pincet om de afdekking van de busbarinsulator te verwijderen. Gooi de afdekking van de busbarinsulator weg.

2. Gebruik de verstelbare momentschroevendraaier van 0,3-1,2 Nm met het Torx Plus 10IP-bitje om de twee 10IP-schroeven (923-09152) te verwijderen uit de voeding en de busbar.

3. Gebruik de verstelbare momentschroevendraaier met het Torx Plus 10IP-bitje om de vier Torx Plus 10IP-schroeven (923-08936) te verwijderen uit de voeding.

4. Draai de computer om, zodat de poorten aan de achterkant naar je toe zijn gericht.

5. Kantel de voeding iets omhoog. Knijp de klem aan het uiteinde van de signaalkabel van de voeding (1) samen en houd deze vast, zoals afgebeeld. Trek aan het uiteinde van de kabel (2) om deze uit de connector te schuiven.

6. Kantel de voeding omhoog zoals afgebeeld.

7. Knijp het uiteinde van de signaalkabel van de voeding (1) samen, zoals afgebeeld. Trek vervolgens aan het uiteinde van de kabel (2) om deze uit de connector te schuiven.

8. Til de voeding van het interne chassis en uit de behuizing.

Montage

1. Draai de computer om zodat de poorten aan de achterkant naar jou zijn gericht. Leg vervolgens de voeding op de behuizing.

2. Schuif het uiteinde van de signaalkabel van de voeding in de connector op de voeding.

3. Kantel de voeding omlaag zoals afgebeeld.

4. Kantel de voeding iets omhoog. Schuif het uiteinde van de kabel voor de poort voor het netsnoer in de connector. Zorg ervoor dat de klem aangrijpt. Druk de voeding vervolgens onder een hoek op het interne chassis.

•  Voorzichtig: zorg er tijdens het omhoog kantelen van de voeding voor dat de kabel voor de poort voor het netsnoer niet te strak komt te staan.

5. Draai de computer zodat de poorten aan de voorkant naar je toe zijn gericht.

6. Zorg ervoor dat de vier inkepingen in de voeding zijn uitgelijnd met de vier montagepunten van het interne chassis.

7. Zorg ervoor dat de twee pennetjes op de busbar zijn uitgelijnd met de twee uitlijningsgaten in de voeding.

8. Stel de verstelbare momentschroevendraaier van 0,3-1,2 Nm in op een draaimoment van 0,7 Nm.

9. Gebruik de verstelbare momentschroevendraaier van 0,3-1,2 Nm met het Torx Plus 10IP-bitje om de vier 10IP-schroeven (923-08936) terug te plaatsen in de voeding.

10. Stel de verstelbare momentschroevendraaier van 0,3-1,2 Nm in op een draaimoment van 0,6 Nm.

11. Gebruik de verstelbare momentschroevendraaier van 0,3-1,2 Nm met het Torx Plus 10IP-bitje om de twee 10IP-schroeven (923-09152) terug te plaatsen in de voeding en de busbar.

12. Plak een vervangende afdekking van de busbarinsulator over de twee 10IP-schroeven.

Plaats het volgende onderdeel terug om de montage te voltooien: