Als u de foutmelding 'Software-update vereist' of 'Woninghub vereist' ziet op uw iPhone of iPad

Lees hier wat u moet doen.

Als u de foutmelding 'Software-update vereist' ziet

U moet de software bijwerken op het apparaat dat u als woninghub gebruikt. Werk de software voor alle apparaten bij als u niet zeker weet welk apparaat uw woninghub is.

iPad (5e generatie en nieuwer), iPad mini (5e generatie en nieuwer), iPad Air (3e generatie en nieuwer) en alle iPad Pro-modellen ondersteunen de nieuwste versie van iPadOS.

Als u nog steeds hulp nodig hebt bij het configureren van uw accessoire, neemt u contact op met Apple Support.

Als u de foutmelding 'Woninghub vereist' ziet

Als u een woningaccessoire probeert te configureren en u deze foutmelding ziet, hebt u een apparaat nodig dat als woninghub is geconfigureerd.

Als u al een woninghub hebt geconfigureerd

Volg deze stappen. Probeer uw accessoire na elke stap opnieuw te koppelen.

1. Schakel uw woninghub-apparaat uit en vervolgens weer in.

2. Probeer een apparaat te gebruiken dat is ingelogd met het Apple ID-account dat is gebruikt om de Woning-app te configureren.

3. Als uw woninghub een Apple TV is die met een Ethernet-kabel is verbonden met internet, verbindt u de Apple TV met wifi. Gebruik hetzelfde wifinetwerk als dat van uw iOS-apparaat.

4. Controleer of de wifiverbinding werkt en er geen interferentie is.

5. Stel de netwerkinstellingen opnieuw in op het iOS-apparaat met de foutmelding.

6. Lees wat u moet doen als u een VPN (Virtual Private Network) of andere beveiligingssoftware van derden gebruikt.

Als u nog steeds hulp nodig hebt bij het configureren van uw accessoire, neemt u contact op met Apple Support.