Upgraden naar de nieuwe Woning-architectuur

Lees hier hoe je kunt upgraden naar de nieuwe, betrouwbaardere en efficiëntere Woning-architectuur.

Voordat je gaat upgraden

Upgraden in de Woning-app

Volg deze stappen om woningen die je hebt geconfigureerd, te upgraden naar de nieuwe Woning-architectuur. Alle woningen waarvan je eigenaar bent, worden tegelijkertijd geüpgraded.

1. Open de Woning-app op je iPhone of iPad met de nieuwste versie van iOS of iPadOS, of Mac met de nieuwste versie van macOS.

2. Tik of klik op de knop 'Meer'Geen alternatieve tekst geleverd voor afbeelding.

3. Selecteer 'Woninginstellingen'. Als je meerdere woningen hebt, kies je er een en selecteer je 'Woninginstellingen' .

4. Selecteer 'Software-update'.

5. Tik of klik op 'Meer informatie' onder 'Upgrade voor Woning aanbevolen' en volg de aanwijzingen om de upgrade uit te voeren. Als 'Upgrade voor Woning aanbevolen' niet wordt weergegeven, heb je de upgrade voor je woning al uitgevoerd.

De melding 'Upgrade voor Woning aanbevolen' wordt weergegeven op het tabblad 'Woning' in de Woning-app

Hulp nodig?