De statuslampjes op de HomePod en HomePod mini herkennen

Lampjes zijn te zien op de bovenkant van je HomePod (2e generatie) en HomePod mini en veranderen van kleur afhankelijk van wat je op de HomePod-luidspreker doet. Dit is wat je mogelijk ziet.

Statisch wit licht

Wit knipperend licht

Wit pulserend licht

Wit draaiend licht

Meerkleurig licht

Oranje knipperend licht

Groen pulserend licht

Rood draaiend licht

Statisch wit licht

Er is een continu wit licht te zien op de bovenkant van een HomePod-luidspreker

Als er een continu wit licht te zien is op de bovenkant van je HomePod of HomePod mini, dan speelt je HomePod-luidspreker audio af.

Zet het volume hoger als je geen audio hoort.

Wit knipperend licht

Er knippert herhaaldelijk wit licht op de bovenkant van een HomePod-luidspreker

Als er herhaaldelijk wit licht knippert op de bovenkant van je HomePod of HomePod mini, haal je de stekker van je HomePod uit het stopcontact, wacht 15 seconden, en steek de stekker weer in het stopcontact.

Als het lampje wit blijft knipperen, stel je de HomePod-luidspreker opnieuw in.

Als het lampje wit blijft knipperen nadat je de HomePod-luidspreker opnieuw hebt ingesteld, neem je contact op met Apple Support om een reparatie in plannen.

Wit pulserend licht

Er pulseert continu wit licht op de bovenkant van een HomePod-luidspreker

Als er continu wit licht pulseert op de bovenkant van je HomePod of HomePod mini, dan is je HomePod-luidspreker gereed voor configuratie.

Ontgrendel je iPhone of iPad en houd deze naast de HomePod-luidspreker om verder te gaan met de configuratie.

Wit draaiend licht

Er beweegt wit licht in een cirkel om de bovenkant van een HomePod-luidspreker

Als er wit licht in een cirkel om de bovenkant van je HomePod of HomePod mini beweegt, dan wordt HomePod-luidspreker ingeschakeld of de software wordt bijgewerkt.

Houd je HomePod-luidspreker aangesloten op het lichtnet terwijl deze wordt bijgewerkt.

Meerkleurig licht

Er is meerkleurig licht te zien op de bovenkant van een HomePod-luidspreker

Als er meerkleurig licht te zien is op de bovenkant van je HomePod of HomePod mini, dan is Siri aan het luisteren, nadenken of reageren.

Oranje knipperend licht

Er knippert herhaaldelijk oranje licht op de bovenkant van de HomePod mini

Als er herhaaldelijk een oranje lampje knippert op de bovenkant van de HomePod mini, is de HomePod mini aangesloten op een computer, of is het apparaat aangesloten op een lichtnetadapter die niet voldoet aan de specificatie van 20 W (9 V ⎓ 2,22 A).

Sluit je HomePod mini aan op een stopcontact met lichtnetadapter van 20 W (9 V ⎓ 2,22 A).

Groen pulserend licht

Er pulseert continu groen licht op de bovenkant van een HomePod-luidspreker

Als er continu groen licht pulseert op de bovenkant van je HomePod-luidspreker, dan heb je een telefoongesprek overgezet naar de HomePod.

Rood draaiend licht

Er beweegt rood licht in een cirkel om de bovenkant van een HomePod-luidspreker

Als er rood licht in een cirkel rond de bovenkant van je HomePod of HomePod mini beweegt, dan wordt de HomePod-luidspreker opnieuw ingesteld.

Wacht tot het opnieuw instellen is voltooid en configureer je HomePod-luidspreker opnieuw.