Mac Studio (2022) - USB-C-poorten voorkant

Voordat je begint

Verwijder de volgende onderdelen voordat je begint:

Gereedschap

• Nylon sonde (zwart staafje)

• Momentschroevendraaier (groen, 0,45 kgf cm)

• Torx T3 halve-maanbitje

• Torx T3-schroevendraaier

• Torx T5-schroevendraaier

• USB‑C-oplaadkabel

Verwijderen

1. Draai de computer om zodat de poorten aan de achterkant naar jou zijn gericht.

2. Gebruik de T5-schroevendraaier om de T5-schroef op de beugel voor de USB-C-poorten aan de voorkant helemaal los te draaien. Verwijder de beugel en bewaar deze om later weer te monteren.

• Opmerking: de T5-schroef blijft vastzitten aan de beugel voor de USB-C-poorten aan de voorkant.

3. Gebruik de T3-schroevendraaier om de twee T3-schroeven (923-07105) te verwijderen uit het afdekplaatje van de connector van de USB-C-poorten aan de voorkant.

4. Verwijder het afdekplaatje van de connector van de USB-C-poorten aan de voorkant en bewaar het om het later weer te monteren.

5. Gebruik het platte uiteinde van het zwarte staafje om het uiteinde van de USB-C-flexkabel uit de connector te tillen.

6. Zet de computer recht omhoog met de poorten aan de achterzijde naar boven gericht.

7. Gebruik de T5-schroevendraaier om de twee T5-schroeven (923-07093) te verwijderen uit de USB-C-poorten aan de voorkant.

8. Til de USB-C-poorten aan de voorkant uit de behuizing.

Montage

1. Steek de voorste USB-C-poorten in de openingen in de behuizing.

2. Gebruik de T5-schroevendraaier om de twee T5-schroeven (923-07093) iets aan te draaien in de USB-C-poorten aan de voorkant.

3. Houd de twee pennetjes op de beugel voor de USB-C-poorten aan de voorkant boven de twee schroefgaten in de USB-C-poorten aan de voorkant. Gebruik de T5-schroevendraaier om de T5-schroef die vastzit aan de beugel iets vast te draaien.

4. Plaats de computer zoals aangegeven.

5. Sluit beide uiteinden van de USB-C-oplaadkabel aan op de USB-C-poorten aan de voorkant (1) om te controleren of de USB-C-poorten aan de voorkant mooi zijn uitgelijnd. Pas de uitlijning van de USB-C-poorten aan totdat de USB-C-kabel gemakkelijk kan worden geplaatst en verwijderd.

6. Gebruik de T5-schroevendraaier om de twee T5-schroeven (2) vast te draaien in de USB-C-poorten aan de voorkant. Doe hetzelfde voor de T5-schroef (3) die vastzit aan de beugel voor de USB-C-poorten aan de voorkant.

7. Draai de computer om zodat de poorten aan de achterkant naar jou zijn gericht.

8. Druk het uiteinde van de flexkabel van de USB-C-poorten aan de voorkant in de connector.

9. Plaats het afdekplaatje voor de connector van de USB-C-poorten aan de voorkant over het uiteinde van de flexkabel van de USB-C-poorten aan de voorkant.

10. Gebruik de groene momentschroevendraaier met het Torx T3 halve-maanbitje om de twee T3-schroeven (923-07105) terug te plaatsen in het afdekplaatje.

Plaats de volgende onderdelen terug om de montage te voltooien: