Service en reparatie voor Apple Watch

Lees meer over de serviceopties en garantie voor de Apple Watch.

Voorbereiding voor service aan uw Apple Watch

Veel Apple Watch-problemen kunnen worden opgelost door het apparaat te herstarten. U kunt ook uw Apple Watch loskoppelen van uw iPhone en vervolgens opnieuw koppelen. Lees hoe u problemen met opladen kunt oplossen.

Als u service nodig hebt, moet u eerst het volgende doen:

• Uw Apple Watch opladen
  • De Watch loskoppelen van uw iPhone
  • Uw polsband verwijderen en bewaren met uw oplaadkabel en andere accessoires. U hebt deze na de service aan uw Apple Watch nodig en ze kunnen niet worden geretourneerd.
  • Ervoor zorgen dat u uw Apple ID en wachtwoord weet
  • Als u een Apple Watch Edition hebt, verwijdert u de losse onderdelen van de magnetische oplaadcase van uw Apple Watch Edition en bewaart u deze voordat u uw Apple Watch instuurt voor service.

Lees hoe u uw Apple Watch voorbereidt op service

Service buiten garantie

Service valt niet onder de garantie wanneer:

• Uw Apple Watch niet meer onder de in aanmerking komende garantieperiode of dekkingsperiode volgens de consumentenwetgeving valt
  • Uw Apple Watch een probleem heeft dat niet onder de garantie of de consumentenwetgeving valt, zoals onopzettelijke schade of schade die is veroorzaakt door ongeoorloofde wijzigingen

We kunnen uw Apple Watch mogelijk repareren of vervangen voor een vergoeding buiten de garantie. De vervangende Apple Watch staat ingesteld op fabrieksinstellingen en is een nieuw apparaat of een apparaat dat in prestaties en betrouwbaarheid vergelijkbaar is met een nieuw apparaat. Apple's Beperkte Garantie vormt een aanvulling op de rechten waar u volgens de consumentenwetgeving recht op hebt.

Bekijk de prijzen van Apple voor service buiten de garantie
Apple's Beperkte Garantie lezen
De reparatievoorwaarden van Apple lezen

Service voor batterij

Als uw Apple Watch een probleem met de batterij, voeding of opladen heeft dat onder de dekking van Apple's Beperkte Garantie of de consumentenwetgeving valt, kunnen we zonder extra kosten service verlenen aan uw apparaat. Als het probleem niet onder de dekking valt of als uw batterij is versleten door normaal gebruik, kunnen we tegen betaling service uitvoeren aan uw apparaat.

Als uw Apple Watch niet oplaadt of niet kan worden ingeschakeld
Prijzen voor service aan de batterij van Apple bekijken
Service aan de batterij aanvragen

Beschadigd glas

Als uw Apple Watch een probleem met het beeldscherm heeft dat onder de dekking van Apple's Beperkte Garantie of de consumentenwetgeving valt, kunnen we zonder kosten service verlenen aan uw apparaat.

Prijzen voor service aan Apple Watch-beeldschermen bekijken
Service regelen

Apple accessoires

De accessoires van Apple die in de doos worden meegeleverd met uw product, vallen mogelijk onder de dekking van Apple's Beperkte Garantie of de consumentenwetgeving. Neem contact op met Apple of een erkende Apple serviceprovider voor servicedetails.

We kunnen helpen met het retourneren of omruilen van accessoires van andere fabrikanten die u bij Apple hebt gekocht. Neem voor service of support contact op met de fabrikant van het accessoire.

Contact opnemen met Apple Support
Service ontvangen voor uw Apple Watch Hermès-bandje

Originele onderdelen

Originele Apple onderdelen zijn van groot belang voor de kwaliteit van de reparatie. Bezoek een Apple Store of erkende Apple serviceprovider om er zeker van te zijn dat uw product op de juiste manier wordt gerepareerd.