Apple ID

Een Apple ID bestaat uit een e-mailadres (bijvoorbeeld emiliebakker@icloud.com) en een wachtwoord. Op bepaalde locaties kun je in plaats van een e-mailadres een telefoonnummer gebruiken. Zie het Apple Support-artikel Uw mobiele telefoonnummer gebruiken als Apple ID.

Je Apple ID geeft je toegang tot de iTunes Store, de App Store, Apple Books, iCloud, FaceTime en andere voorzieningen van Apple. Je wordt aangeraden om voor alle Apple voorzieningen dezelfde Apple ID te gebruiken.

Je aankopen worden aan jouw Apple ID-account gekoppeld en kunnen niet naar een andere Apple ID-account worden overgezet. Als je aankopen doet op je iPhone, iPad of op een andere Mac, moet je altijd met dezelfde Apple ID inloggen om al je aankopen op deze Mac te kunnen zien en eventueel beschikbare updates te kunnen downloaden.

Zie de Apple ID Support-pagina voor meer informatie over Apple ID. Om er een aan te maken, ga je naar de website voor Apple ID-accounts.