Het Apple TV-appvenster op de achtergrond.

Al je televisie in één app

De Apple TV-app is de plek voor alles wat je wilt kijken en de enige plek waar je originele films en tv-programma's van Apple TV+ kunt vinden en ook elke Major League Soccer-wedstrijd met MLS Season Pass. Je vindt er het beste wat televisie te bieden heeft, zorgvuldig en speciaal voor jou samengesteld, allemaal op één plek.

Tv kijken op de Mac

Het scherm 'Kijk nu' van de Apple TV-app.

Inloggen om meteen te beginnen met kijken

Gebruik je Apple ID om in te loggen. Je kunt films kopen of huren, en toegang krijgen tot eerdere aangeschafte of gehuurde films. Je kunt ook een abonnement nemen op Apple TV+, MLS Season Pass, Paramount+, Showtime, STARZ en meer.

Inloggen bij je account

SharePlay op een Mac met de Apple TV-app en een actief FaceTime-gesprek.

Samen kijken

Met SharePlay kun je met iedereen en overal films of programma's kijken.

Samen kijken via SharePlay op de Mac

Om in de gebruikershandleiding voor de Apple TV-app te zoeken, klik je op 'Inhoudsopgave' boven aan de pagina of typ je een of meer woorden in het zoekveld.

Voor Apple TV+ en MLS Season Pass is een abonnement vereist. Niet alle voorzieningen en inhoud zijn overal beschikbaar.