Het Apple TV-appvenster op de achtergrond.

Al je televisie in één app

De Apple TV-app is de plek voor alles wat je wilt kijken en de enige plek waar je originele films en tv-programma's van Apple TV+ kunt vinden. Je vindt er het beste wat televisie te bieden heeft, zorgvuldig en speciaal voor jou samengesteld, allemaal op één plek. Het is heel eenvoudig: de nieuwe Apple TV-app biedt de ultieme manier van tv kijken.

Tv kijken op de Mac

Het bibliotheekscherm van de Apple TV-app.

Inloggen om meteen te beginnen met kijken

Gebruik je Apple ID om in te loggen. Je kunt films kopen of huren, en toegang krijgen tot eerdere aangeschafte of gehuurde films. Je kunt ook een abonnement nemen op kanalen zoals Apple TV+, HBO, Showtime en STARZ.

Inloggen bij je account

De minispeler in Muziek, het Apple TV-app-venster en het Podcasts-venster op de achtergrond.

Een nieuw onderkomen voor je media

Als je vroeger iTunes gebruikte, gebruik je nu de Apple TV-app om je tv-programma's en films te bekijken, de Muziek-app om naar de muziek in je bibliotheek te luisteren en de Podcasts-app om je op podcasts te abonneren en podcasts te beluisteren.

iTunes-materiaal op de Mac zoeken

Om door de gebruikershandleiding voor de Apple TV-app te bladeren, klik je op 'Inhoudsopgave' boven aan de pagina.

Niet alle voorzieningen en inhoud zijn overal beschikbaar. Free Solo © 2018 National Geographic Partners, LLC. Alle rechten voorbehouden.