Een Apple TV

Is dit je eerste Apple TV?

Lees hoe je je Apple TV klaarmaakt voor de ultieme bioscoopervaring.

De Apple TV configureren

Een Apple TV

Al je televisie in één app

De Apple TV-app is de centrale plek voor alles wat je wilt kijken. Het is ook de enige plek waar je originele films en tv-programma's van Apple TV+ kunt vinden. Je vindt er het beste wat televisie te bieden heeft, zorgvuldig en speciaal voor jou samengesteld, allemaal op één plek. Het is heel eenvoudig: de nieuwe Apple TV-app biedt de ultieme manier van tv kijken.

Kennismaking met de Apple TV-app

Een Apple TV

Nog meer nieuwe voorzieningen

tvOS 13 biedt allerlei nieuwe Apple TV-voorzieningen, zoals schermvullende videovoorvertoningen, Apple Arcade, een nieuw gameplatform met baanbrekende originele games, ondersteuning van meerdere gebruikers voor al je gezinsleden en nog veel meer.

Ontdek wat er nieuw is in tvOS 13

Om door de gebruikershandleiding voor Apple TV te bladeren, klik je op 'Inhoudsopgave' boven aan de pagina.

Niet alle voorzieningen en inhoud zijn overal beschikbaar. Rocketman © 2019 Paramount Pictures Corporation. Alle rechten voorbehouden.