Venster voor het toevoegen van materiaal

Je materiaal aanbieden

Transporter voor macOS biedt een eenvoudige manier om je materiaal te uploaden naar App Store Connect of iTunes Connect en vervolgens aan te bieden in de App Store, Apple Music, de Apple TV-app of Apple Books. Je kunt een pakketbestand (.itmsp) versturen. Je kunt ook een app uploaden (een .ipa-bestand voor iOS-apps of een .pkg-bestand voor macOS-apps). In Transporter wordt dan een .itmsp-pakket gegenereerd.