aanbieder

De organisatie die eigenaar is van het materiaal en rechtstreeks een contract met Apple heeft gesloten. Voorbeelden van aanbieders zijn coderingsstudio's, uitgevers en appontwikkelaars die rechtstreeks materiaal kunnen afleveren bij de App Store, Apple Music, de Apple TV-app of Apple Books, of die een contract hebben gesloten met een coderingsstudio voor het afleveren van materiaal. Een aanbieder en een coderingsstudio kunnen hetzelfde bedrijf zijn. Zie ook coderingsstudio.