De Apple Music Classical-app downloaden

Je kunt Apple Music Classical installeren op een iPhone met iOS 15.4 of nieuwer, op een iPad met iPadOS 15.4 of nieuwer of op een Android-apparaat met Android 9.0 (Pie) of nieuwer.

Voordat je naar muziek kunt luisteren in Apple Music Classical, moet je een abonnement nemen op Apple Music.

• Op een iPhone of iPad: Open de App Store , zoek op "Apple Music Classical", tik op 'Download' en volg de instructies op het scherm.

• Op Android: Open de Google Play Store, zoek op "Apple Music Classical", tik op 'Installeren' en volg de instructies.

Als je de knop 'Openen' ziet in plaats van de knop 'Downloaden', heb je de app al gedownload.

Opmerking: De App Store is niet overal beschikbaar. Zie het Apple Support-artikel Beschikbaarheid van Apple Media Services.