Een abonnement nemen op Apple Music op een iPhone, iPad, iPod touch, Mac of pc

Neem een abonnement op Apple Music om toegang te krijgen tot miljoenen nummers, muziekaanbevelingen te krijgen en nog veel meer. En u kunt op al uw apparaten met de Apple Music-app naar muziek luisteren.

Met een Apple Music-abonnement kunt u miljoenen nummers streamen. Download muziek om offline te kunnen luisteren. En krijg toegang tot uw volledige muziekbibliotheek op al uw apparaten met de Apple Music-app. Meer informatie over Apple Music en Apple Music-prijzen.

Download Apple Music

De functies en prijzen van Apple Music kunnen per land of regio verschillen. Lees hier wat er in uw land of regio beschikbaar is.

Een individueel abonnement nemen

Volg de onderstaande stappen.

Uw apparaten bijwerken

Werk uw iPhone of iPod touch bij naar de nieuwste versie van iOS, uw iPad naar de nieuwste versie van iPadOS of uw Mac naar de nieuwste versie van macOS. Zorg er op een pc voor dat u de nieuwste versie van iTunes voor Windows hebt.

Apple Music openen

Op een iPhone, iPad, iPod touch of Mac opent u de Apple Music-app. Op een pc opent u iTunes voor Windows.

Tik vervolgens op 'Voor jou'.

Start een proefabonnement

Tik op het aanbod voor een proefabonnement om aan de slag te gaan. (Eén proefabonnement per persoon of gezin.)

Kies een abonnement

Kies het gewenste type abonnement.

Meer informatie over studentenabonnementen en gezinsabonnementen.

Voer uw Apple ID en wachtwoord in

Tik of klik op 'Gebruik bestaande Apple ID' en voer vervolgens uw Apple ID en wachtwoord in. Als u geen Apple ID hebt, tikt of klikt u op 'Maak nieuwe Apple ID aan' en volgt u de stappen om er een aan te maken.

Als u niet zeker weet of u een Apple ID hebt, kunnen we u daarbij helpen.

Als u om een verificatiecode wordt gevraagd, hebt u twee-factor-authenticatie op uw Apple ID. Lees meer over twee-factor-authenticatie en wat u moet doen als u nog steeds niet kunt inloggen.

Bevestig uw gegevens

U kunt worden gevraagd om uw factuurgegevens te bevestigen en u moet wellicht een geldige betaalmethode toevoegen. Tik of klik vervolgens op 'Abonneer'.*

Ga akkoord met de voorwaarden als u hierom wordt gevraagd.

*Lees hier hoe u uw leeftijd verifieert als u een abonnement neemt op Apple Music in Zuid-Korea.

Beginnen met luisteren

Open de Apple Music-app en zoek vervolgens naar een artiest of nummer. Op een pc opent u iTunes voor Windows.

Om muziekaanbevelingen te vinden op basis van waar u naar luistert, gaat u naar 'Voor jou'. Ga naar 'Ontdekken' om nieuwe muziek, hitlijst-toppers, samengestelde afspeellijsten en meer te bekijken.

Meer informatie over de Apple Music-app.

Apple Music is geen voorziening voor reservekopieën. Zorg ervoor dat u een reservekopie van uw iPhone, iPad, iPod touchMac of pc maakt, zodat u een kopie hebt van de muziek en andere gegevens indien het apparaat ooit wordt vervangen of verloren of beschadigd raakt.

Meer doen met uw abonnement

Informatie over producten die niet door Apple zijn gemaakt of externe websites die niet door Apple worden beheerd of getest, wordt verstrekt zonder aanbeveling of goedkeuring. Apple aanvaardt geen aansprakelijkheid wat betreft de keuze, de prestaties of het gebruik van websites of producten van derden. Apple doet geen enkele toezegging met betrekking tot de juistheid of de betrouwbaarheid van websites van derden. Aan het gebruik van internet zijn risico’s verbonden. Neem contact op met de leverancier voor meer informatie. Andere bedrijfs- en productnamen zijn mogelijk handelsmerken van de respectievelijke eigenaars.