Een abonnement nemen op Apple Music op een iPhone, iPad, iPod touch, Mac of pc

Stream miljoenen nummers. Ontdek elke dag nieuwe muziek. Ontvang afspeellijsten en albums op basis van de artiesten en genres waarnaar u luistert. En krijg toegang tot uw muziekbibliotheek op al uw apparaten.

Neem een abonnement op Apple Music om te luisteren naar miljoenen nummers.

Probeer gratis

Meer informatie over Apple Music en de prijzen ervan en de beschikbaarheid van Apple Music in uw land of regio.

Een abonnement nemen op Apple Music

1. Open de Apple Music-app of iTunes. U kunt u ook abonneren door naar music.apple.com/nl/ te gaan.
  2. Ga naar 'Luister nu' of 'Voor jou'.
  3. Tik of klik op de aanbieding voor een proefabonnement (één proefabonnement per persoon of gezin).
  4. Kies een individueel abonnement, een gezinsabonnement (dat u kunt delen met maximaal zes personen) of een studentenabonnement.
  5. Log in met de Apple ID en het wachtwoord die u gebruikt voor aankopen. Als u geen Apple ID hebt, kiest u 'Maak nieuwe Apple ID aan' en volgt u de stappen. Als u niet zeker weet of u een Apple ID hebt, kunnen we u daarbij helpen.
  6. Bevestig uw factuurgegevens en voeg een geldige betaalmethode toe.
  7. Tik of klik op 'Abonneer'.

Luisteren naar Apple Music op al uw apparaten

Nadat u een abonnement hebt genomen, logt u in op uw andere apparaten met uw Apple ID om toegang te krijgen tot Apple Music. Volg hiervoor de onderstaande stappen voor uw apparaat. Om op al uw apparaten toegang te krijgen tot uw muziekbibliotheek, leest u hier hoe u 'Synchroniseer bibliotheek' inschakelt.

Op uw iPhone, iPad, iPod touch of Android-apparaat

1. Open de Apple Music-app en tik op 'Luister nu'.
  2. Tik rechtsboven op het fotosymbool.
  3. Log in met uw Apple ID en wachtwoord.

Op een Mac of pc

1. Open de Apple Music-app of iTunes.
  2. In de menubalk bovenaan uw scherm kiest u 'Account' > 'Log in'.
  3. Log in met uw Apple ID en wachtwoord.

Op een Apple TV

1. Ga naar 'Instellingen' > 'Gebruikers en accounts'.
  2. Selecteer 'Log in'. Als er meerdere gebruikers zijn, selecteert u 'Voeg nieuwe gebruiker toe'.
  3. Log in met uw Apple ID en wachtwoord.

Uw abonnement beheren

Apple Music is geen voorziening voor reservekopieën. Zorg ervoor dat u een reservekopie van uw iPhone, iPad, iPod touchMac of pc maakt, zodat u een kopie hebt van de muziek en andere gegevens indien het apparaat ooit wordt vervangen of verloren of beschadigd raakt.

Informatie over producten die niet door Apple zijn gemaakt of externe websites die niet door Apple worden beheerd of getest, wordt verstrekt zonder aanbeveling of goedkeuring. Apple aanvaardt geen aansprakelijkheid wat betreft de keuze, de prestaties of het gebruik van websites of producten van derden. Apple doet geen enkele toezegging met betrekking tot de juistheid of de betrouwbaarheid van websites van derden. Neem contact op met de leverancier voor meer informatie.