Het AppleScript-woordenboek voor de Finder.

De scriptcommando's en -objecten van een app bekijken

Je kunt zien welke commando's en objecten voor een app beschikbaar zijn terwijl je een script aanmaakt. Hiervoor bekijk je de scriptbibliotheek van een app.

De scriptbibliotheek van een app bekijken

Het exportvenster met het venstermenu voor de bestandsstructuur, met 'App' geselecteerd en de opties die je kunt instellen wanneer je het script bewaart.

Een script als app bewaren

Nadat je een script hebt aangemaakt en getest, kun je het als app bewaren en als elke andere app uitvoeren.

Een script als app bewaren

Om in de gebruikershandleiding voor Scripteditor te zoeken, klik je op 'Inhoudsopgave' boven aan de pagina of typ je een of meer woorden in het zoekveld.