activiteit met bladwijzer

Een activiteit die wordt bewaard als Schoolwerk-bladwijzer. Bijvoorbeeld het adres van een webpagina, bestand of app. Docenten kunnen activiteiten van een bladwijzer voorzien en hun favoriete webpagina's, bestanden en apps die voortgang bijhouden ordenen, zodat ze deze in de toekomst weer kunnen vinden.

Opmerking: Schoolwerk-bladwijzers zijn geen Safari-bladwijzers, en worden daarom niet opgenomen in je lijst met Safari-bladwijzers.