app die voortgang bijhoudt

Een educatieve iOS- of iPadOS-app die leerlingvoortgang deelt met docenten via het ClassKit-framework voor ontwikkelaars. In Schoolwerk kunnen docenten door de inhoud van een app bladeren, activiteiten met apps selecteren om aan leerlingen op te geven en leerlingvoortgang bekijken. Terwijl leerlingen aan opgegeven activiteiten werken in de app, kunnen ze hun eigen voortgang bekijken in Schoolwerk.