Apple School Manager

Een eenvoudig webportaal voor IT-beheerders om iOS-, iPadOS-, macOS- en tvOS-apparaten te beheren vanaf één plek. Als dit wordt gebruikt met een oplossing voor Mobile Device Management (MDM), kunnen beheerders apparaatinstellingen configureren, en apps en boeken kopen en verspreiden. Apple School Manager is geïntegreerd met het studenteninformatiesysteem (SIS) en SFTP, zodat beheerders accounts kunnen aanmaken met schoolroosters en klassen.

Apple School Manager is de plaats waar IT-beheerders klassen kunnen instellen voor Schoolwerk en het bijhouden van leerlingvoortgang kunnen inschakelen. Zie Gebruikershandleiding Apple School Manager.