iCloud

iCloud bevat allerlei gratis voorzieningen, bijvoorbeeld voor e‑mail, contactgegevens en agenda's, die eenvoudig te configureren en te gebruiken zijn. Met iCloud kun je gezinsaankopen delen, reservekopieën van je iOS- en iPadOS-apparaten maken en kwijtgeraakte apparaten weer terugvinden.

In iCloud worden onder andere je foto's en video's, documenten, muziek, agenda's en contactpersonen bewaard. Je materiaal wordt automatisch up-to-date gehouden op al je iOS-apparaten, iPadOS-apparaten en computers waarop je met dezelfde Apple ID bent ingelogd.

iCloud is beschikbaar op Mac-computers, iPhone, iPad, iPod touch en Apple TV en Windows-computers waarop iCloud voor Windows is geïnstalleerd. Voor sommige iCloud-voorzieningen gelden minimale systeemvereisten. Zie het Apple Support-artikel Systeemvereisten voor iCloud.

Opmerking: iCloud is mogelijk niet in alle landen of regio's beschikbaar en de aangeboden iCloud-voorzieningen kunnen per land en regio verschillen. Zie apple.com/nl/icloud.