Het Muziek-venster met 'Luister nu' actief.

Luisteren naar al je favoriete muziek

In Apple Music heb je toegang tot miljoenen nummers en kun je overal naar luisteren, van klassieke hits tot de nieuwste releases.

Lid worden van Apple Music

Er wordt een nummer afgespeeld op een Mac, iPhone en Apple Watch, met een HomePod.

Op al je apparaten toegang tot je muziek

Als al je nummers, inclusief Apple Music, in je bibliotheek staan, kun je vanaf één plek op alle apparaten je favoriete nummers afspelen.

Op al je apparaten toegang tot je muziekbibliotheek

Het Muziek-venster met een bibliotheek met verschillende albums.

De Muziek-app, meer heb je echt niet nodig

Heb je nog een paar cd's of dvd's rondslingeren? Importeer ze in je bibliotheek en je hebt al je muziek op één plek.

Nummers vanaf cd importeren

De schermvullende speler met een nummer dat wordt afgespeeld met rechts ervan de songtekst. De tekst op het scherm loopt synchroon met de muziek.

Zing uit volle borst

Mis nooit meer een woord. Bekijk de songteksten voor nummers in Apple Music en voeg zelf songteksten toe aan andere nummers.

Songteksten bekijken en invoeren

Om in de gebruikershandleiding voor Apple Music te zoeken, klik je op 'Inhoudsopgave' boven aan de pagina of typ je een of meer woorden in het zoekveld.

Raadpleeg de website Support voor muziek voor meer ondersteuning.

Niet alle voorzieningen en inhoud zijn overal beschikbaar. "COMPLEXITIES" geschreven door Matthew Leon, Alex Ernewein, Ethan Ashby, Lisa Yohannes en Mit