Het Muziek-venster met 'Voor jou' actief.

Luisteren naar al je favoriete muziek

In Apple Music heb je toegang tot miljoenen nummers en kun je overal naar luisteren, van klassieke hits tot de nieuwste releases.

Lid worden van Apple Music

Er wordt een nummer afgespeeld op een Mac, iPhone en Apple Watch, met een HomePod.

Op al je apparaten toegang tot je muziek

Neem een abonnement op Apple Music en speel je complete muziekbibliotheek op al je apparaten af.

Op al je apparaten toegang tot je muziekbibliotheek

Het Muziek-venster met een bibliotheek met verschillende albums.

De Muziek-app, meer heb je echt niet nodig

Heb je nog een paar cd's of dvd's rondslingeren? Importeer ze in je bibliotheek en je hebt al je muziek op één plek.

Nummers vanaf cd importeren

Het venster met de minispeler van Muziek, het venster van de Apple TV-app en het Podcasts-venster op de achtergrond.

Een nieuw onderkomen voor je media

Waar je eerst iTunes voor alles gebruikte, gebruik je nu Muziek om naar je muziekbibliotheek te luisteren, de Apple TV-app om programma's en films te kijken en Podcasts om je op podcasts te abonneren en deze te beluisteren.

Ander iTunes-materiaal op de Mac zoeken

Om door de gebruikershandleiding voor de Muziek-app te bladeren, klik je op 'Inhoudsopgave' boven aan de pagina.

Raadpleeg de website Support voor muziek voor meer ondersteuning.

Niet alle voorzieningen en inhoud zijn overal beschikbaar. Alle rechten voorbehouden. Free Solo © 2018 National Geographic Partners, LLC. Alle rechten voorbehouden.