Berichten met verschillende vastgemaakte gesprekken links in het venster.

In contact blijven met degenen die het dichtst bij je staan

Je kunt gesprekken met familieleden en goede vrienden vastmaken, zodat je snel berichten kunt vinden en sturen naar de mensen met wie je het meest contact hebt.

Een gesprek vastmaken

Het Berichten-venster met verschillende gesprekken in de navigatiekolom aan de linkerkant en een gesprek aan de rechterkant. Het bericht zelf bevat het berichteneffect confetti, een foto en een tapback bij het laatste bericht.

Laat jezelf zien

Laat je persoonlijkheid zien met bijvoorbeeld tapbacks, afbeeldingen en berichteffecten als je berichten stuurt.

Jezelf beter uitdrukken in Berichten

Detailweergave met de knoppen voor bellen, video en schermdeling onder de naam van je vriend(in).

Van typen naar praten

Als je iemand wilt zien of bellen of je scherm wilt delen, kun je dat via 'Details' in een gesprek in een bericht doen.

Een FaceTime-videogesprek voeren vanuit Berichten

Het Berichten-venster met verschillende gesprekken in de navigatiekolom aan de linkerkant en een gesprek aan de rechterkant. De tekstballonnen zijn groen, wat aangeeft dat het om sms-berichten gaat.

Al je vrienden sms-berichten sturen

Als je een iPhone hebt, kun je vanuit Berichten op de Mac iedereen sms-berichten sturen. Als iemand je een bericht terugstuurt, hoef je niet je iPhone te pakken, maar kun je gewoon op de Mac antwoorden.

Je iPhone configureren voor sms-berichten op je Mac

Om in de gebruikershandleiding voor Berichten te zoeken, klik je op 'Inhoudsopgave' boven aan de pagina of typ je een of meer woorden in het zoekveld.

Raadpleeg de Berichten Support-website voor meer ondersteuning.