Gebruik configuratieprofielen om iPhones en iPads te beheren.

Apparaten met profielen configureren

Gebruik de instellingen voor mobielapparaatbeheer om configuratieprofielen aan te maken en te installeren op iPhones en iPads in je organisatie.

Beperkingen voor iOS en iPadOS configureren

Maak een Exchange ActiveSync-configuratieprofiel aan voor gebruikers van iOS- en iPadOS-apparaten.

Exchange ActiveSync op apparaten configureren

Je kunt gebruikers toegang geven tot je Microsoft Exchange Server.

Exchange ActiveSync (EAS) configureren

Met Apple TV-beperkingen en -payloads kun je onder andere software-updates uitstellen en het beginscherm instellen.

Apple apparaten inschrijven bij MDM

Je kunt beperkingen en andere payloads configureren voor de Apple TV.

Apple TV beheren

Om door de instellingen voor mobielapparaatbeheer voor IT-beheerders te bladeren, klik je op 'Inhoudsopgave' boven aan de pagina.