Met Apple TV-beperkingen en -payloads kun je onder andere software-updates uitstellen en het beginscherm instellen.

Apple apparaten inschrijven bij MDM

Je kunt beperkingen en andere payloads configureren voor de Apple TV.

Informatie over inschrijvingstypen

Maak een Exchange ActiveSync-configuratieprofiel aan voor gebruikers van iPhones en iPads.

Exchange ActiveSync op apparaten configureren

Je kunt gebruikers toegang geven tot je Microsoft Exchange Server.

Exchange ActiveSync (EAS) configureren

Gebruik configuratieprofielen om iPhones en iPads te beheren.

Apparaten met profielen configureren

Gebruik de instellingen voor mobielapparaatbeheer (MDM) om configuratieprofielen aan te maken en te installeren op iPhones en iPads in je organisatie.

Overzicht van MDM

Logo van AppleSeed for IT.

Bètaversies van MDM-functies testen

Apple heeft een programma ontwikkeld voor klanten uit het bedrijfsleven en het onderwijs die alle prerelease-wijzigingen in Apple software, vooraf geïnstalleerde apps en apps voor implementatieprocessen voor hun organisatie willen testen.

Deelnemen aan AppleSeed for IT

Om door de instellingen voor mobielapparaatbeheer (MDM) voor IT-beheerders te bladeren, klik je op 'Inhoudsopgave' boven aan de pagina.