Een kaart van New York met een reisgids voor populaire attracties.

Prachtige plaatsen vinden om te bezoeken

Bekijk gidsen met verzamelingen van nieuwe restaurants, plaatsen die je kunt bezoeken tijdens je volgende vakantie, of dingen om te doen.

Gidsen zoeken voor eten en reizen

Een kaart van San Francisco met een route met meerdere stops.

Een routebeschrijving met meerdere stops opvragen

Plan een autoroute met meerdere stops en open de routebeschrijving op je iPhone wanneer je klaar bent om te vertrekken.

Een routebeschrijving opvragen

Een interactieve weergave in 360 graden van een plaatselijke attractie in San Francisco, met rechtsonder een 3D-kaart.

Rondkijken voordat je gaat

Voordat je op reis gaat, kun je in bepaalde steden in 3D rondkijken en op onderzoek uitgaan.

Rondkijken

Om in de gebruikershandleiding voor Kaarten te zoeken, klik je op 'Inhoudsopgave' bovenaan de pagina of typ je een of meer woorden in het zoekveld.