Zijaanzicht van de MacBook Air met bijgeleverde accessoires.

Kijk eens rond op je nieuwe Mac

Volg een korte rondleiding langs de poorten, connectors, accessoires en andere voorzieningen van je MacBook Air.

Een korte rondleiding van de MacBook Air

Bovenaanzicht van de MacBook Air.

Wil je aan de slag?

Om je MacBook Air op te starten open je de klep, sluit je de computer op het lichtnet aan of druk je op een willekeurige toets. Volg de aanwijzingen van de configuratie-assistent en alles gaat verder vanzelf.

Je MacBook Air configureren

iCloud-materiaal waar op diverse apparaten toegang toe is.

Houd alles gesynchroniseerd

Open je documenten, foto's, contacten, enzovoort op al je apparaten met iCloud. En gebruik je MacBook Air met je iPhone en iPad om telefoongesprekken te voeren, te kopiëren en te plakken tussen verschillende apparaten of een Instant Hotspot aan te maken.

De MacBook Air gebruiken met iCloud en Continuïteit

Symbolen van apps die met je MacBook Air zijn meegeleverd.

Laat je creativiteit de vrije loop

Je MacBook Air wordt geleverd met apps voor alles wat je maar wilt doen. Bewerk en deel je foto's. Geniet van muziek, boeken, films en meer. Maak presentaties. En ontdek nieuwe apps in de App Store, waaronder iPhone- en iPad-apps die je nu ook op de MacBook Air kunt gebruiken.

Informatie over de apps op de Mac

Overlappende schermen van de apps Kaarten, Safari en Berichten.

Ontdek nieuwe functies

Kom meer te weten over nieuwe functies in macOS, de geïnstalleerde apps en je MacBook Air.

Informatie over nieuwe functies op de MacBook Air

Om in de MacBook Air-basishandleiding te zoeken, klik je op 'Inhoudsopgave' boven aan de pagina of typ je een of meer woorden in het zoekveld. Je kunt de handleiding ook downloaden in Apple Books (indien beschikbaar).

Raadpleeg de website Support voor MacBook Air voor meer ondersteuning.

Niet alle voorzieningen en inhoud zijn overal beschikbaar.