De geopende Freeform-app op een Mac.

Brainstorm erop los

Freeform is een flexibele ruimte waar je allerlei materiaal, zoals foto's, vormen en plaknotities, samen kunt brengen om snel een concept vorm te geven.

Ga aan de slag en maak je eerste bord aan

De Freeform-app met het venstermenu voor samenwerking met twee deelnemers.

Werk samen met anderen

Nodig anderen uit om in realtime samen te werken aan je Freeform-borden.

Delen en samenwerken

Om in de gebruikershandleiding voor Freeform te zoeken, klik je op 'Inhoudsopgave' bovenaan de pagina of typ je een of meer woorden in het zoekveld.