Je locatie niet meer delen in Zoek mijn op de Mac
Als je je locatie niet meer met iemand wilt delen, kun je het delen op elk moment stopzetten in de app Zoek mijn op de Mac. Wanneer je stopt met delen, kan je contactpersoon je niet meer zien in Zoek mijn en alle locatiemeldingen die over jou zijn aangemaakt worden uitgeschakeld.
Belangrijk: Als je persoonlijke veiligheid in gevaar is, kun je met 'Veiligheidscontrole' snel stoppen met delen.
Het delen van je locatie met een contactpersoon stoppen of pauzeren
Ga op de Mac naar de Zoek mijn-app
.
Klik op 'Personen', selecteer een naam en klik op
.
Voer een van de volgende stappen uit:
Locatie delen stoppen: Klik in het gedeelte 'Instellingen' op 'Stop delen van mijn locatie'.
Locatie delen tijdelijk pauzeren: Klik in het gedeelte 'Mijn locatie' op 'Verberg locatie'.
Je locatie niet meer met iemand in je 'Delen met gezin'-groep delen
Je locatie niet meer delen met iedereen
Ga op de Mac naar de Zoek mijn-app
.
Klik op 'Ik' en schakel vervolgens 'Deel mijn locatie' uit in het gedeelte 'Mijn locatie'.
Geen nieuwe verzoeken voor locatie delen ontvangen
Ga op de Mac naar de Zoek mijn-app
.
Klik op 'Ik' en schakel in het gedeelte 'Meldingen' de optie 'Sta vriendverzoeken toe' uit.
Als je 'Sta vriendverzoeken toe' uitschakelt, ontvang je alleen verzoeken voor het delen van locaties van personen die hun locatie met jou delen.