Gebruikershandleiding FaceTime

voor macOS Mojave

Het FaceTime-venster tijdens een groepsgesprek.

Iedereen mag meepraten

Of je nu thuis of onderweg bent, met FaceTime kun je met één persoon of met een hele groep praten.

Videogesprekken voeren

Rechtsboven in het scherm van de Mac verschijnt een melding om aan te geven dat via je iPhone een telefoongesprek wordt gevoerd.

Bellen met je Mac

Als je een iPhone hebt, kun je ook rechtstreeks via je Mac telefoneren vanuit diverse programma's, zoals Safari en Agenda.

Telefoneren vanaf je Mac

Het FaceTime-venster met twee personen in een gesprek. De persoon die heeft gebeld is te zien in het picture-in-picture-venster in de rechterbovenhoek. Rechtsonder bevindt zich de Live Photo-knop, waarop een beller kan klikken om een Live Photo van het moment te maken.

Bijzondere momenten vastleggen

Tijdens een videogesprek kun je een Live Photo nemen van degene met wie je praat.

Een Live Photo maken

Om door de gebruikershandleiding voor FaceTime te bladeren, klik je op 'Inhoudsopgave' boven aan de pagina.

Raadpleeg de FaceTime-ondersteuningswebsite voor meer ondersteuning.