macOS High Sierra

FaceTime-voorkeuren

Om FaceTime-voorkeuren te bekijken, open je FaceTime, log je in met je Apple ID en kies je 'FaceTime' > 'Voorkeuren'. Je kunt de volgende opties instellen onder 'Instellingen' en 'Geblokkeerd'.

Open FaceTime

Log uit

Ontvang niet langer FaceTime-audio- en videogesprekken en telefoongesprekken op je Mac. Je moet opnieuw inloggen om FaceTime te kunnen gebruiken. Zie In- of uitloggen bij FaceTime.

Schakel deze account in

Schakel dit uit om niet langer FaceTime-gesprekken of telefoongesprekken op je Mac te ontvangen. Je kunt de account weer inschakelen zonder opnieuw in te loggen. Zie In- of uitloggen bij FaceTime.

Je bent bereikbaar voor FaceTime via

Schakel de aankruisvakken in naast de e-mailadressen en telefoonnummers die anderen kunnen gebruiken om je in FaceTime te bellen. Je kunt deze lijst bijwerken op de Apple ID-accountwebsite. Zie Aangeven hoe mensen je kunnen bellen via FaceTime.

Bellen vanaf iPhone

Sta toe dat je Mac je iPhone gebruikt om te telefoneren. Voor deze gesprekken worden belminuten gebruikt. Zie Telefoneren vanaf je Mac.

Start nieuwe gesprekken via

Als je meerdere e-mailadressen of telefoonnummers hebt ingesteld, geef je aan welk adres of nummer anderen zien wanneer je hen belt.

Toestaan dat tijdens videogesprekken Live Photos worden gemaakt

Een vriend toestaan om tijdens een FaceTime-videogesprek een Live Photo te maken met de camera van je Mac of iOS-apparaat. Zie Een Live Photo maken.

Beltoon

Kies het geluid dat wordt afgespeeld als je wordt gebeld. Zie Beltonen instellen.

Locatie

Wijzig de regio waar je FaceTime-account is geregistreerd om ervoor te zorgen dat je gesprekken de juiste opmaak voor het telefoonnummer gebruiken.

Standaard voor gesprekken

Kies het standaardprogramma waarmee gesprekken worden gestart. Dit geldt ook voor gesprekken die gestart zijn via URL's in een telefoonopmaak.

Geblokkeerd

Bekijk adressen of telefoonnummers van geblokkeerde bellers. Zie Bellers blokkeren voor meer informatie over het toevoegen of verwijderen van bellers.